Νηστίσιμα φαγητά Αγίου Όρους: 26 συνταγές από τον πατέρα Επιφάνιο

Ο πατήρ Επιφάνιος ήταν σπουδαίος μάγειρας. Τον αποκαλούσαν «αρχιμάγειρα του Αγίου Όρους» λόγω του ταλέντου του αυτού που φάνηκε από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στο Άγιο Όρος, το 1973, αμέσως μετά το λύκειο. Αρχικά βρέθηκε στη Μονή Αγίου Παύλου κι εκεί ανέλαβε κάποια στιγμή το διακόνημα της κουζίνας.
Δείτε επίσης
- Καθαρισμός κεραμικής εστίας: οικιακές συνταγές και κόλπα που βοηθούν πραγματικά
- Eλληνική γαλακτοπαραγωγή: τα χαρακτηριστικά του 2024 και τα πρώτα στοιχεία για το 2025
- Αγρότες: Το διοικητικο-οικονομικό φορτίο της γραφειοκρατίας που καλούνται να «σηκώσουν»
- Ισραήλ: Ο στρατός ξεκίνησε μεγάλης κλίμακας χερσαίες επιχειρήσεις σε βόρεια και νότια Γάζα
- Πτι φουρ με κουβερτούρα και τρούφα