Νηστίσιμα φαγητά Αγίου Όρους: 26 συνταγές από τον πατέρα Επιφάνιο
Ο πατήρ Επιφάνιος ήταν σπουδαίος μάγειρας. Τον αποκαλούσαν «αρχιμάγειρα του Αγίου Όρους» λόγω του ταλέντου του αυτού που φάνηκε από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στο Άγιο Όρος, το 1973, αμέσως μετά το λύκειο. Αρχικά βρέθηκε στη Μονή Αγίου Παύλου κι εκεί ανέλαβε κάποια στιγμή το διακόνημα της κουζίνας.
Δείτε επίσης
- Ποιος είναι ο καλύτερος προγνωστικός δείκτης καρδιαγγειακού κινδύνου; 3 ειδικοί απαντούν
- Με το «Ας κρατήσουν οι χοροί…» η Ελλάδα αποχαιρέτησε τον Διονύση Σαββόπουλο
- Τα κλασικά φουρνιστά λαζάνια με κιμά και ρευστή μπεσαμέλ
- Τέσσερα χρόνια χωρίς την Φώφη Γεννηματά - Ν. Ανδρουλάκης: Συνεχίζουμε στο δρόμο που χάραξε
- Σε 15 νομούς της Ελλάδας καταγράφηκαν περισσότεροι θάνατοι από γεννήσεις για περισσότερα από 41 έτη





