Νικητής από την πρώτη μάχη, βγήκε ο 32χρονος αστυνομικός!

mesaralive.gr  18 May, 2016 ΚΟΣΜΟΣ
Νικητής από την πρώτη μάχη, βγήκε ο 32χρονος αστυνομικός!

Ο Γιώργος, ο οποίος είχε μεταφερθεί με C-130 στο νοσοκομείο ΚΑΤ της Αθήνας, βγήκε από την Εντατική και, ήδη, νοσηλεύεται σε θάλαμο του νοσοκομείου.

Κέρδισε την πρώτη δύσκολη μάχη ο 32χρονος αστυνομικός, ο οποίος είχε τραυματιστεί βαρύτατα σε τροχαίο στην λεωφόρο Κνωσού, όταν η μηχανή που οδηγούσε έπεσε πάνω στις προστατευτικές μπάρες με αποτέλεσμα να ακρωτηριαστεί στο δεξί χέρι.

Ο Γιώργος, ο οποίος είχε μεταφερθεί με C-130 στο νοσοκομείο ΚΑΤ της Αθήνας, βγήκε από την Εντατική και, ήδη, νοσηλεύεται σε θάλαμο του νοσοκομείου. 

Από την πρώτη στιγμή αυτής της μεγάλης περιπέτειας του είχε δίπλα του την οικογένεια και συναδέλφους, οι οποίοι προσπαθούν να τον εμψυχώσουν ώστε να μπορέσει να παλέψει και να σταθεί και πάλι στα πόδια του. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γιώργος δέχθηκε θετικά και την επίσκεψη συναδέλφων του με τους οποίους συνυπηρετούσαν στα ΜΑΤ, στην Αθήνα.

Όλοι αναγνωρίζουν ότι η φάση την οποία περνάει είναι πολύ δύσκολη ψυχολογικά, αισιοδοξούν όμως ότι θα μπορέσει να βγει και πάλι νικητής καθώς, όπως λένε, είναι γεννημένος μαχητής.  

 

 

ΠΗΓΗ: cretalive.gr

 

mesaralive.gr  18 May, 2016 ΚΟΣΜΟΣ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα