Νικητής το Ποδόσφαιρο και το SUPER DONALD-ΚΑΤΣΙΚΑΛΑΚΗΣ στο 6ο Beach Soccer

mesaralive.gr  17 July, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Νικητής το Ποδόσφαιρο και το SUPER DONALD-ΚΑΤΣΙΚΑΛΑΚΗΣ στο 6ο Beach Soccer

Φώτο: Mesaralive.gr

Άλλη μια μεγάλη διοργάνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Τυμπακίου ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία! Δράση, γκολ, διασκέδαση, χορός και μουσική, ήταν οι πρωταγωνιστές στο 6ο Beach Soccer που διοργανώθηκε και φέτος στις εγκαταστάσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Τυμπακίου στην Καταλυκή!

Νικητής το ποδόσφαιρο στην άμμο και η ομάδα του SUPER DONALD-ΚΑΤΣΙΚΑΛΑΚΗΣ, η οποία σε ένα πολύ δυνατό  τελικό κέρδισε τους Νομπελίστες κατακτώντας το τρόπαιο!!!! Δεύτερη ομάδα οι Νομπελίστες και τρίτη ομάδα οι Μπύραυλοι.

Να υπενθυμίσουμε ότι η διοργάνωση ξεκίνησε την Τετάρτη 13 Ιουλίου με τις κερκίδες των αθλητικών εγκαταστάσεων στην Καταλυκή Τυμπακίου να είναι γεμάτες από κόσμο κάθε μέρα από το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ!

Τις απονομές έκαναν:

Στην πρώτη ομάδα του « SUPER DONALD» την απονομή έκανε ο Αντιδήμαρχος Τυμπακίου κ. Χαράλαμπος Κουτεντάκης

Στην δεύτερη ομάδα «Νομπελίστες» την απονομή έκαναν η Αντιδήμαρχος Φαιστού κ. Ελένη Τιτάκη και ο Πρόεδρος της ΔΚ Τυμπακίου και Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Φαιστού κ. Μανώλης Στυλλιανάκης

Στην Τρίτη ομάδα «Μπύραυλοι» την απονομή έκανε η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και πρώην Δήμαρχος Φαιστού κ. Μαρία Πετρακογιώργη

Στον  πρώτο σκόρερ Παπαδάκη Στέλιο, την απονομή έκανε ο κ. Κώστας Πατρικαλάκης εκπρόσωπος του ΑΟΤ.   

Η διοργάνωση έκλεισε με το μεγάλο πάρτι στο οποίο διασκέδασε πολύς κόσμος!

 

mesaralive.gr  17 July, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα