Ντοματοκεφτέδες
Υλικά
5 ώριμες και σφιχτές ντομάτες (ή ντοματάκια Σαντορίνης)
2 ξερά κρεμμύδια (ψιλοκομμένα)
2 φρέσκα κρεμμύδια με τα φύλλα τους (ψιλοκομμένα)
½ ματσάκι φρέσκο δυόσμο (ψιλοκομμένο)
2 κ.σ. φρέσκια ρίγανη (ψιλοκομμένη)
2 κ.σ. φρέσκο θυμάρι (ψιλοκομμένο)
1 κ.σ μπούκοβο (σποράκια καυτερής πιπεριάς
1 αυγό χτυπημένο
1 φλ. κεφαλοτύρι πικάντικο τριμμένο (ή σκληρή φέτα σε τρίμματα)
4-5 κ.σ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Δείτε επίσης
- Πρωτοβουλία για την επανασύσταση του ιστορικού Δήμου Τυμπακίου
- Nέα καραβιά μεταναστών στους Καλούς Λιμένες
- I.Μ Γορτύνης&Αρκαδίας: Αρχίζουν οι δραστηριότητες του Πολιτιστικού Κέντρου
- Όλα έτοιμα για το 4ο “Mellon Run”
- Τι συμβαίνει και στράγγισαν οι δεξαμενές ελαιολάδου της Κρήτης; - Κατάρρευση 90% στις εξαγωγές