Ο αριθμός των ενεργών κρουσμάτων του ιού στην Κρήτη

neakriti.gr  17 August, 2020 ΥΓΕΙΑΑΡΘΡΑ
Ο αριθμός των ενεργών κρουσμάτων του ιού στην Κρήτη

Με την Κρήτη να μετρά συνολικά 129 επιβεβαιωμένα κρούσματα από την έναρξη της πανδημίας του κορωνοϊού μέχρι και σήμερα, 80  είναι αυτή τη στιγμή τα ενεργά κρούσματα στο νησί μας.

Σύμφωνα με ενημέρωση από το Γραφείο Τύπου της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, από τα 80 ενεργά κρούσματα, 38 είναι στα Χανιά, 34 στο Ηράκλειο και από 4 σε Λασίθι και Ρέθυμνο αντίστοιχα, με το μεγαλύτερο ποσοστό των κρουσμάτων να παραμένει στα ξενοδοχεία καραντίνας ή σε κατ’ οίκον απομόνωση.

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου νοσηλεύονται σήμερα Δευτέρα, στην κλινική covid -19 , τέσσερα άτομα και ένα ακόμη για το οποίο αναμένονται τα αποτελέσματα εργαστηριακού ελέγχου. Αναφορικά με την 42χρονη αλλοδαπή, παρά την πληροφορία για εισαγωγή στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου, τελικά και σύμφωνα με τον υποδιοικητή του νοσοκομείου κ. Κτενιαδάκη, η κατάσταση της υγείας της εξελίσσεται θετικά και δεν θα χρειαστεί με τα μέχρι στιγμής δεδομένα να εισαχθεί στη ΜΕΘ.

Στο νοσοκομείο των Χανίων νοσηλεύονται δύο άτομα στην κλινική covid 19 ενώ δύο ασθενείς νοσηλεύονται στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου

 

neakriti.gr  17 August, 2020 ΥΓΕΙΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα