O Δήμος Φαιστού ευχαριστεί για το 5ο Παιδικό Κυνήγι Θησαυρού

mesaralive.gr  21 February, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
O Δήμος Φαιστού ευχαριστεί για το 5ο Παιδικό Κυνήγι Θησαυρού

« Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018 το 5ο Παιδικό κυνήγι θησαυρού στις Μοίρες, από τους τους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου Μοιρών σε συνεργασία με το Δήμο Φαιστού, με περισσότερες συμμετοχές από κάθε άλλη χρονιά, πολύ κέφι, χορό και ζωντάνια» όπως αναφέρεται σε δελτίου τύπου του Δ. Φαιστού που υπογράφει ο Αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Ξηρουδάκης.

Επίσης σημειώνεται « Στο 5ο Παιδικό Κυνήγι Θησαυρού - διαγωνισμό αυτοσχέδιας αποκριάτικης στολής οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 40, με πάνω από 300 παιδιά να τρέχουν, να σκέφτονται, να αυτοσχεδιάζουν, να λύνουν γρίφους, να ανταγωνίζονται με ευγενή άμιλλα, αλλά κυρίως να διασκεδάζουν.

Στο κυνήγι του θησαυρού οι τρεις νικήτριες ομάδες ήταν οι «Greekfreaaks» από το 1ο Δημοτικό Μοιρών, τα «Συννεφάκια» από το 1ο Δημοτικό Μοιρών και οι «Upέκτη» από το Δημοτικό Καπαριανών όπου κατάφεραν να λύσουν και τους 21 γρίφους.

Στο διαγωνισμό αυτοσχέδιας στολής το 1ο βραβείο πήραν τα «Συννεφάκια», το δεύτερο τα «Καλαμάκια» και το 3ο οι «Καραμέλες» από το Τυμπάκι. Υπήρξε και ένα τέταρτο βραβείο που δόθηκε έξτρα στα «Εξωτικά πουλιά» μια ομάδα τριών παιδιών που μας μετέφεραν ένα πάρα πολύ σημαντικό μήνυμα «όχι στην κακοποίηση των ζώων» από το 2ο Δημοτικό Μοιρών.

Σε όλα τα παιδιά μοιράστηκαν δωρεάν αυτοσχέδια αλογάκια, τα οποία είχαν επιμεληθεί οι μητέρες εθελόντριες που βοήθησαν για να γίνει αυτή η όμορφη γιορτή και τις οποίες ευχαριστούμε θερμά.

Ο Δήμος Φαιστού είναι ιδιαίτερα υπερήφανος και φέτος για τη συνεργασία που είχε με τους Συλλόγους  Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου Μοιρών για άλλη μια χρονιά, που σαν αποτέλεσμα είχε την άριστη οργάνωση και διεξαγωγή αυτής της πολύ όμορφης εκδήλωσης και τους ευχαριστεί θερμά, για την αγάπη με την οποία αγκάλιασαν το όλο εγχείρημα, το οποίο έχει γίνει πλέον θεσμός στην περιοχή μας και κάθε χρόνο προσελκύει όλο και περισσότερο κόσμο.          

Ο Δήμος Φαιστού επίσης ευχαριστεί ιδιαίτερα τους Εθελοντές Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού, που πάντα είναι έτοιμοι να προσφέρουν όπου χρειαστεί, τη Βάλια Χαλκιαδάκη για την άριστη παρουσίαση της εκδήλωσης, την Μαρία Μυσιρλάκη υπεύθυνη οργανώτρια για το παιδικό κυνήγι, την Εθελοντική Ομάδα Νεολαίας Δήμου Φαιστού ΄΄ΔΡΩ΄΄, την Ουρανία Παραδεισανού  ΄΄RANIA’S CREATIONS΄΄  και όλους τους εθελοντές που στήριξαν ενεργά την προετοιμασία, αλλά και τη διεξαγωγή του κυνηγιού και συνέβαλλαν σημαντικά για να έρθει ένα αξιόλογο αποτέλεσμα.

 

Ο Αντιδήμαρχος Φαιστού

Ξηρουδάκης Ιωάννης».

 

mesaralive.gr  21 February, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα