Ο Δήμος Φαιστού τίμησε τη Γυναίκα σε  ενημερωτική εκδήλωση στο Πολύκεντρο

mesaralive.gr  09 March, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ
Ο Δήμος Φαιστού τίμησε τη Γυναίκα σε  ενημερωτική εκδήλωση στο Πολύκεντρο

Μια όμορφη εκδήλωση για την Γιορτή της Γυναίκας, διοργάνωσε το βράδυ της Τρίτης 8 Μαρτίου ο Δήμος Φαιστού στο Πολύκεντρο στις Μοίρες.

Η εκδήλωση ήταν ενημερωτική   αφού πραγματοποιήθηκαν  πολύ σημαντικές ομιλίες, αλλά και τιμητική αφού έγιναν  και τιμητικές απονομές  σε Γυναίκες που έχουν υπηρετήσει επάξια η καθεμιά τον τομέα της. Στο κατάμεστο από κόσμο  την  εκδήλωση χαιρέτησε  η Αντιδήμαρχος Φαιστού κ. Ελένη Τιτάκη, η οποία εμπνεύστηκε και υλοποίησε την ενημερωτική – τιμητική αυτή βραδιά που  στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Ακολούθησαν χαιρετισμοί από τον Δήμαρχο Φαιστού κ. Γιώργο Αρμουτάκη και τον π. Ιωάννη Χαλκιαδάκη εκ μέρους του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Γορτύνης και Αρκαδίας κ. Μακάριου.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν ενημερωτικές ομιλίες για την υγεία των γυναικών, και συγκεκριμένα για την Πρόληψη – Διάγνωση – Θεραπεία του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας,  του καρκίνου του μαστού, σττήριξη των Γυναικών με καρκίνο.

Με εισηγητές:

  • Γυναικολόγοι: Ξυλούρης  Στυλιανός και  Μικελάκης Γιώργος
  • Τζωρτζακάκη Αικατερίνη  - Μαία Κ.Υ. Μοιρών.
  • Ευ ζώ με το Καρκίνο :  Κουναλάκη Καίτη Πρόεδρος του Συλλόγου

Μετά το πέρας των ομιλιών ακολούθησαν  τιμητικές απονομές σε διακεκριμένες γυναίκες της περιοχής μας που έχουν εκπροσωπήσει επάξια τη Γυναίκα, η κάθε μια από τον τομέα της.

 

mesaralive.gr  09 March, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ