«Ο κ. Σχοιναράκης δεν έχει τίποτα να προσφέρει πέρα από την παραίτηση του»

  17 April, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
«Ο κ. Σχοιναράκης δεν έχει τίποτα να προσφέρει πέρα από την παραίτηση του»

“Με τον Μιχάλη Κοκολάκη στην πρώτη γραμμή, με την παράταξή μας ισχυρή, αποφασισμένη και ενωμένη, συνεχίζουμε, μαζί με τους πολίτες, τον αγώνα για να γυρίσει η Γόρτυνα σελίδα” αναφέρει μεταξύ άλλων σε δήλωση του, ο δημοτικός σύμβουλος, πρόεδρος της  Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Γόρτυνας Στέλιος Μαυρίδης.

Αναλυτικά:

«Αφού πρώτα οδήγησε τον Δήμο Γόρτυνας σε χρεοκοπία, αφού ο ίδιος και οι εκλεκτοί του καταχρέωσαν την Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή παραδίδοντας έλλειμμα (τουλάχιστον) 70.000 ευρώ, αφού εξαπάτησε επανειλημμένα τους πολίτες και έπαιξε με τις ελπίδες και τις αγωνίες τους, ο κ. Σχοιναράκης θέλησε να δώσει και την χαριστική βολή, βάζοντας τον τόπο μας σε νέες περιπέτειες. Δυστυχώς για εκείνον, η προσπάθειά του θα πέσει στο κενό.

Προκαλεί απορία, πώς έχει το θράσος να συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο στον Μιχάλη Κοκολάκη, δείχνοντας τέτοια ασέβεια στους πολίτες που έκαναν αυτή την επιλογή, όταν ο ίδιος έφερε τον Δήμο Γόρτυνας στο χείλος του γκρεμού, αποδυνάμωσε τις υπηρεσίες του, έκλεισε τα σφαγεία, άφησε τόσα χρέη στην Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή, άφησε τόσες οικονομικές εκκρεμότητες προς προμηθευτές και ιδιώτες, έκανε τον Δήμο μας ουραγό των εξελίξεων;

Έχοντας βάλει την υπογραφή του στις πιο μαύρες σελίδες της ιστορίας του Δήμου Γόρτυνας, ο κ. Σχοιναράκης δεν έχει τίποτα να προσφέρει, πέρα από την παραίτησή του, ώστε να απαλλαγούμε επιτέλους από ίντριγκες, συγκρούσεις και σκοτεινές διεργασίες, που τόσο έχουν κουράσει τους πολίτες και έχουν βλάψει την κοινωνία μας. Αν έχει έστω και λίγη αξιοπρέπεια, ας παραιτηθεί και ας μας αφήσει να κάνουμε την δουλειά που μας ανέθεσαν οι δημότες, για να πάει ο τόπος μας μπροστά.

Άλλωστε, ο κ. Σχοιναράκης θα χρειαστεί… αρκετό ελεύθερο χρόνο, προκειμένου να παρακολουθεί την πορεία των οικονομικών και διαχειριστικών ελέγχων, που θα φέρουν στο φως όλα τα πεπραγμένα του, τόσο στην Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή όσο και στα σφαγεία του Ασημίου και της Αγίας Βαρβάρας.

Με τον Μιχάλη Κοκολάκη στην πρώτη γραμμή, με την παράταξή μας ισχυρή, αποφασισμένη και ενωμένη, συνεχίζουμε, μαζί με τους πολίτες, τον αγώνα για να γυρίσει η Γόρτυνα σελίδα. Και είμαστε, ασφαλώς, έτοιμοι να επιστρέψουμε στην λαϊκή ετυμηγορία, αποδεχόμενοι οποιαδήποτε πρόκληση από εκείνους που, μήνες τώρα, κάνουν προεκλογική εκστρατεία από χωριό σε χωριό. Θα το τολμήσουν άραγε»;

 

  17 April, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ