Ο καιρός «χάλασε» το σχεδιασμό για τη διανομή φρούτων

mesaralive.gr  20 January, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Ο καιρός «χάλασε» το σχεδιασμό για τη διανομή φρούτων

Φωτο: mesaralive.gr

Από τις 11 το πρωί ξεκίνησε η διαδικασία ελέγχου των δικαιούχων, για την διανομή φρούτων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Φαιστού.

Ωστόσο οι άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούν εμπόδισαν την φόρτωση από το Ηράκλειο,  των φρούτων που προορίζονται για διανομή,  και έτσι τα φορτία αναμένεται να φτάσουν αργά το μεσημέρι. Αποτέλεσμα να αναβληθεί όπως όλα δείχνουν για σήμερα η διανομή φρούτων και να γίνει αύριο με την ελπίδα βέβαια να βοηθήσει και ο καιρός. H διανομή θα πραγματοποιηθεί αύριο από τις 9 μέχρι τις 12 στο Δημοπρατήριο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Μεσαράς.  Να σημειωθεί ότι όπως ανέφερε μιλώντας στο mesaralive.gr η Αρμόδια Αντιδήμαρχος  κ. Ελένη Τιτάκη, η διανομή αύριο θα πραγματοποιηθεί στους δικαιούχους του  ΤΕΒΑ( Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής) , ενώ την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί διανομή για τους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι για να  παραλάβει κάποιος δικαιούχος φρούτα, είναι απαραίτητο να περάσει πρώτα από το Κοινωνικό Παντοπωλείο (Παλιό Σούπερ Μάρκετ της Ένωσης)  με το ΑΜΚΑ του και την αστυνομική του ταυτότητα για να καταγραφεί από  τους εργαζόμενους στο  Βοήθεια στο Σπίτι Μοιρών, Τυμπακίου και Ζαρού, να πάρει το  σχετικό χαρτάκι για να μπορεί στη συνέχεια να παραλάβει και τα φρούτα.

 

mesaralive.gr  20 January, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα