Ο καιρός στην Κρήτη: Νεφώσεις και καλές για την εποχή θερμοκρασίες

  29 November, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Ο καιρός στην Κρήτη: Νεφώσεις και καλές για την εποχή θερμοκρασίες

Βροχές κατά τόπους σε αρκετές περιοχές της χώρας προβλέπονται για σήμερα Παρασκευή με τη θερμοκρασία να μη σημειώνει σημαντική μεταβολή.

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, αναμένονται βροχές το πρωί, καθώς και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους, με τον καιρό να αναμένεται να παρουσιάσει βελτίωση από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο το πρωί τοπικά 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα παρουσιάσει νέα μικρή άνοδο, όπως και χθες.

Ο καιρός στην Κρήτη
Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα  αυξημένες το πρωί προβλέπονται για σήμερα στην Κρήτη.  Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 6 και το πρωί στις Κυκλάδες τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Ανακοίνωση από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε χθες το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου ανέφερε ότι για σήμερα, Παρασκευή, στην Κρήτη προβλέπονται, σύμφωνα με την ΕΜΥ άνεμοι δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 6 και το πρωί στις Κυκλάδες τοπικά 7 μποφόρ.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

“ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΕΛΛΙΜΕΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΙΣΧΥΟΣ ΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΤΟΥΣ.

ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΤΙΘΕΜΕΝΑ ΠΛΩΤΑ ΚΑΙ ΧΕΡΣΑΙΑ ΜΕΣΑ ΠΡΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ ΠΑΡΟΧΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΕ ΤΥΧΟΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΝΤΑ ΠΛΟΙΑ, ΜΙΚΡΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΑ”.

 

  29 November, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα