Ο Λευτέρης Αυγενάκης για το δρόμο της Μεσαράς

mesaralive.gr  26 June, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Ο Λευτέρης Αυγενάκης για το δρόμο της Μεσαράς

Ο Λευτέρης Αυγενάκης για το δρόμο της Μεσαράς

O Γραμματέας Π.Ε. Ν.Δ. – ΒουλευτήW Ηρακλείου κ. ΛευτέρηW ΑυγενάκηW με αφορμή τον κίνδυνο απένταξης του δρόμου Ηράκλειο – Μεσαρά και επιστροφής των ευρωπαϊκών κονδυλίων εκανε την παρακάτω δήλωση:

«Με δεκάδες παρεμβάσεις προς τον αρμόδιο Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστο Σπίρτζη, είχα επισημάνει όλο το προηγούμενο διάστημα τις μεγάλες καθυστερήσεις από την ολιγωρία του Υπουργού και των υπηρεσιών, αναφορικά με το δρόμο Ηρακλείου – Μεσαράς.

Ήταν 27 Ιουλίου 2015, όταν σε ερώτησή μου στη Βουλή, καλούσα τον Υπουργό, να πάρει αποφάσεις και να δεσμευτεί για το χρονοδιάγραμμα προκειμένου να ολοκληρωθούν οι τελευταίες εργασίες για το δρόμο Ηρακλείου – Μεσαράς και προειδοποιούσα ότι εάν δεν κινηθεί ταχύτατα, θα κληθούμε να καταβάλουμε όλα τα χρήματα του έργου.

Σήμερα αυτοί οι φόβοι, επιβεβαιώνονται.

Τότε ο κ. Χ. Σπίρτζης μας κατηγορούσε ότι είμαστε το παλιό. Τώρα τρέχει να προλάβει!
Επισκέφθηκε το εργοτάξιο, αφού έκλεισε τρεισήμισι χρόνια Υπουργός, για να μας πει τι αλήθεια; Αυτό που του λέγαμε από το 2015;

Ωστόσο, πέραν της κριτικής που υποχρεούμαστε να ασκούμε, αυτό που σήμερα προέχει είναι να συμβάλουμε όλοι ώστε να ολοκληρωθούν οι εναπομείνασες εργασίες και να μην κινδυνεύσει το έργο».

 

mesaralive.gr  26 June, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ