
Ανδρες της ΕΛ.ΑΣ πιστεύουν ότι ο ληστής το πιθανότερο είναι να γνώριζε τα θύματά του
Χίλια ευρώ άρπαξε από το σπίτι ηλικιωμένων ο ληστής που εμφανίστηκε «φάντης μπαστούνι» μπροστά τους και τους απείλησε ότι θα τους κάνει κακό εάν δεν του έλεγαν που είχαν τις οικονομίες τους.
Η ληστεία έγινε στο Αβδού Χερσονήσου, ενώ ο δράστης… ξέχασε κάτι φεύγοντας. Από τα στοιχεία που έδωσε το θύμα, προκύπτει ότι ο νεαρός δράστης κατάφερε να μπει τα ξημερώματα του Σαββάτου, χρησιμοποιώντας για να παραβιάσει το παράθυρο ένα κατσαβίδι. Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτό το κατσαβίδι άφησε πίσω του φεύγοντας, το οποίο και βρήκαν οι αστυνομικοί από τη Χερσόνησο οι οποίοι κι ερεύνησαν το χώρο και στη συνέχεια το έστειλαν στα εργαστήρια της Αστυνομίας για να αναζητηθούν σε αυτό στοιχεία του ληστή.
Ανδρες της ΕΛ.ΑΣ πιστεύουν ότι ο ληστής το πιθανότερο είναι να γνώριζε τα θύματά του , να τα είχε «βάλει» στο μάτι και να περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να τους «επισκεφθεί».
cretalive.gr
Δείτε επίσης
- Κίνα: Συναγερμός για τον ιό Chikungunya
- Τι σημαίνει η αναγνώριση παλαιστινιακού κράτους – Η ιστορία πίσω από τη λύση των δύο κρατών
- Νετανιάχου: «χωρίς επιστροφή» το σχέδιο για κατάληψη ολόκληρης της Λωρίδας της Γάζας
- Ρύπανση από πλαστικό: διαπραγματεύσεις στη Γενεύη για παγκόσμια συμφωνία
- Ουκρανία: οι βομβαρδισμοί των τελευταίων ωρών – 26 νεκροί ανάμεσά τους τρία παιδιά