Ο Μεσαρίτης γίγαντας του Αθλητισμού ετοιμάζεται για νέες διακρίσεις!

mesaralive.gr  14 August, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Ο Μεσαρίτης γίγαντας του Αθλητισμού ετοιμάζεται για νέες διακρίσεις!

Μια ακόμη μεγάλη αποστολή, η μεγαλύτερη για φέτος, προ των πυλών για το χρυσό Παραολυμπιονίκη και Παγκόσμιο Πρωταθλητή Μανώλη Στεφανουδάκη, ο οποίος αναχωρεί το Σάββατο 18 Αυγούστου για το Βερολίνο προκειμένου να λάβει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ΑμεΑ.

Ο Μεσσαρίτης γίγαντας του αθλητισμού αγωνίζεται στις 24 Αυγούστου στις 11:00 το πρωί στον ακοντισμό, με στόχο μια διάκριση…

 

Λίγο πριν από  την αναχώρησή του για τη Γερμανία, ο Μεσσαρίτης Αθλητής σε δηλώσεις του αναφέρει:

‘’Όλο το χρόνο προετοιμαζόμαστε για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γερμανίας η οποία είναι η τελευταία και μεγαλύτερη διοργάνωση της χρονιάς. Το 2018 συμμετείχαμε σε αγώνες στο Ντουμπάι, στο Μαρόκο, στην Κίνα, στο Παρίσι και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΑμεΑ στην Αθήνα. Σε όλες τις παραπάνω διοργανώσεις  κάναμε εξαιρετικές εμφανίσεις, ωστόσο είχαμε την ατυχία ενός τραυματισμού στον αγώνα του Μαρόκου, ο οποίος με ταλαιπωρεί μέχρι και σήμερα. Με το προπονητικό team  διατηρούμε  ένα λειτουργικό  επίπεδο και ευελπιστούμε σε μια καλή παρουσία στο Βερολίνο. Για μια ακόμα φορά, υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και στην παρούσα  μεγάλη αθλητική διοργάνωση.

Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω πρώτα απ’ όλα, τους προπονητές μου Σκαντζάκη Ιπποκράτη και Ιωαννίδη Ιάκωβο που όλα αυτά τα χρόνια είναι δίπλα μου σε καθημερινή βάση και με στηρίζουν με κάθε τρόπο με υπομονή, επιμονή και απόλυτη επαγγελματικότητα αλλά και τα μέλη της Ελληνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες, που φροντίζουν όλες τις διαδικασίες για τη συμμετοχή μας σε αυτούς τους αγώνες.

 Φεύγοντας, λοιπόν, δίνω υπόσχεση ότι θα προσπαθήσω για άλλη μια φορά να φέρω το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα και να εκπροσωπήσω επάξια τη χώρα μας’’

 Να υπενθυμίσουμε ότι το Μανώλη Στεφανουδάκη στηρίζουν:

*          ΜΙΝΕΤΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ,

*          ΚΑΡΑΤΖΗΣ Α.Ε,

 *          ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ,

*          MINOAN LINES,

 *          ΖΑΡΟΣ Α.Ε.,

*          ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΛΑΣΙΘΙΟΥ,

*          ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ Α.Ε.,

 *          ΖΟΕΤΙΣ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.

*          ΔΕΡΒΟΣ – ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

*           JUNIOR ACADEMY-ΧΕΡΡΟΝΑΣΙΟΣ ΣΧΟΛΗ

 

mesaralive.gr  14 August, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα