Ο Μιχάλης Φανουράκης Υποψήφιος με την Παράταξη «Φαιστός-Συμμαχία Προόδου» του Γιάννη Μαθιουδάκη

  06 September, 2023 ΑΡΘΡΑ
Ο Μιχάλης Φανουράκης Υποψήφιος με την Παράταξη «Φαιστός-Συμμαχία Προόδου» του Γιάννη Μαθιουδάκη

"Οι δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου δίνουν σε όλους τους δημότες και τις δημότισσες Φαιστού την τεράστια ευκαιρία να γυρίσουμε σελίδα, αφήνοντας πίσω την απραξία και τη στασιμότητα"

Στο κεντρικό ψηφοδέλτιο Τυμπακίου, της Δημοτικής Παράταξης «Φαιστός-Συμμαχία Προόδου», με Επικεφαλής τον Γιάννη Μαθιουδάκη, θα είναι υποψήφιος στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Οκτωβρίου, ο Μιχάλης Φανουράκης του Ελευθερίου.

Επαγγελματίας οδηγός που ζει στο Τυμπάκι, ο Μιχάλης Φανουράκης, άνθρωπος εργατικός, δραστήριος και δυναμικός, που ενδιαφέρεται για την προκοπή του δήμου του, αποφάσισε να συμμετέχει στη μεγάλη Συμμαχία Προόδου δημοτών & δημοτισσών  Φαιστού, με στόχο την συνένωση δυνάμεων για να προχωρήσει ο τόπος μας μπροστά.

Όπως δήλωσε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Φαιστού Γιάννης Μαθιουδάκης:

"Άνθρωπος που γνωρίζει το δήμο μας όσο λίγοι και με μεγάλη διάθεση να συνδράμει στην επίλυση των προβλημάτων του και τη διεκδίκηση έργων και υποδομών για την ανάπτυξη του, ο Μιχάλης Φανουράκης, ένας συνδημότης μας πολύ δραστήριος, με θέληση για προσφορά στα κοινά, είναι ένα  πρόσωπο που μπορεί να συμβάλλει στην πρόοδο του Δήμου Φαιστού και χαιρόμαστε που συμμετέχει στην Παράταξη μας!".

Όπως ανέφερε ο Μιχάλης Φανουράκης:

"Οι δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου δίνουν σε όλους τους δημότες και τις δημότισσες Φαιστού την τεράστια ευκαιρία να γυρίσουμε σελίδα, αφήνοντας πίσω την απραξία και τη στασιμότητα και για τα επόμενα 5 χρόνια να εργαστούμε όλοι μαζί για έναν καλύτερο σύγχρονο δήμο με προοπτικές! Αυτή η ευκαιρία δεν πρέπει να χαθεί!".

 

  06 September, 2023 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα