O Π.Σ Τυμπακίου ευχαριστεί...

  12 April, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
O Π.Σ Τυμπακίου ευχαριστεί...

Ευχαριστήριο μήνυμα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τυμπακίου μετά από μια ακόμα επιτυχημένη εθελοντική αιμοδοσία

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τυμπακίου, θα ήθελε να ευχαριστήσει ολόψυχα όλους τους συμμετέχοντες στην πρόσφατη (10/04/2020) έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε στο Τυμπάκι.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα του Περιφερειακού Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου (ΠΕΠΑΓΝΗ) για την διοργάνωση της συγκεκριμένης αιμοδοσίας στα πλαίσια ενίσχυσης της τράπεζας αίματος της χώρας ενόψει της κρίσιμης κατάστασης που βιώνουν οι νοσοκομειακές μας μονάδες.

Στο πλαίσιο αυτών των δράσεων, στις οποίες λάβαμε μέρος εμείς αλλά και πολλοί άλλοι φορείς της ευρύτερης περιοχής της Μεσσαράς, είχαμε την χαρά να συναντήσουμε εθελοντές αιμοδότες οι οποίοι ξεπέρασαν τις ανησυχίες τους και έλαβαν μέρος στον αγώνα για ένα πολύ πολύτιμο αγαθό… την ζωή!

Τεράστια τιμή για εμάς, πέραν των επαναλαμβανόμενων αιμοδοτών, ήταν να γνωρίσουμε και αιμοδότες σε νεότερη ηλικία οι οποίοι έλαβαν μέρος σε αιμοδοσία για πρώτη φορά χθες. Ο ενθουσιασμός μας για τους ανθρώπους αυτούς είναι η επιτυχία, η ελπίδα και η περηφάνεια η οποία μας γεμίζει.
Πέραν των αιμοδοτών μας, ένα μεγάλο ευχαριστώ θα θέλαμε να πούμε στους εθελοντές του Ε.Ε.Σ., στην Άννα, τον Δημήτρη, τον Κώστα και τον πάτερ Νικόλα αλλά και στο προσωπικό της κινητής μονάδας αιμοδοσίας του ΠΑΓΝΗ, την Μαρία και την Αφροδίτη, που έκαναν μαραθώνιο αγώνα για την ασφαλή και απρόσκοπτη λειτουργεία της διαδικασίας και την αιμοληψία.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά τις κυρίες Μαυράκη Αναστασία και Σβυρινάκη Έλενα για την παραχώρηση του χώρου. Ένα ξεχωριστό εγκάρδιο ευχαριστώ στην κυρία Σβυρινάκη και για το μεγάλο μάθημα που μας έδωσε: το μάθημα του αγώνα για την ζωή!

Με ιδιαίτερα χαρά, θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλους τους φίλους αιμοδότες ότι καθώς η τράπεζα αίματος του Πολιτιστικού Συλλόγου Τυμπακίου αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες σε όλη την νότια Κρήτη, από εδώ και στο εξής θεσμοθετείται η συνεχόμενη λήψη δειγμάτων για εθελοντές δότες μυελού των οστών ενώ θα δίνεται η δυνατότητα σε όλους τους αιμοδότες να παρέχουν αίμα για τα πολύ-μεταγγιζόμενα άτομα που υπάρχουν στην περιοχή μας.

Ευχαριστούμε για άλλη μία φορά που λαμβάνετε μέρος σε αυτόν τον μεγάλο και σημαντικό αγώνα! Μέχρι την επόμενη αιμοδοσία μας, μένουμε σπίτι, προσέχουμε τον εαυτό μας, την οικογένειά μας και τους δικούς μας ανθρώπους!

Με εκτίμηση,
Πολιτιστικός Σύλλογος Τυμπακίου

 

  12 April, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα