Ο Στ. Κασσελάκης για το Βενιζέλειο και την παραίτηση Λυδάκη

https://www.cretalive.gr/  28 October, 2023 ΑΡΘΡΑ
Ο Στ. Κασσελάκης για το Βενιζέλειο και την παραίτηση Λυδάκη

Η ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

«Σήμερα, λίγο μετά την... επανάσταση Μητσοτάκη στο ΕΣΥ, ο νέος διοικητής του Βενιζέλειου Νοσοκομείου, Χάρης Λυδάκης, παραιτείται καταγγέλλοντας δημόσια τη διάλυση που παρέλαβε», σχολιάζει ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτηση του στο «Χ» με αφορμή τη συνάντηση που είχε με εργαζόμενους του ΕΚΑΒ στη Θεσσαλονίκη.   

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφέρει ότι συναντά τους ανθρώπους του ΕΚΑΒ γιατί «προτεραιότητα δική μας είναι η ανθρώπινη ζωή. Είναι ο συγγενής μας». Όπως αναφέρει, «η ”κακιά στιγμή” δεν έχει όνομα, επίθετο και τραπεζικό λογαριασμό. Σε μία δύσκολη στιγμή ποιοι μπαίνουν μπροστά; Οι τραπεζίτες; Δεν είναι δυνατόν οι διασώστες του ΕΚΑΒ να σώζουν ζωές κάθε μέρα και να μην μπορούν οι ίδιοι να ζήσουν τη ζωή τους».

Σήμερα, λίγο μετά την… επανάσταση Μητσοτάκη στο ΕΣΥ, ο νέος διοικητής του Βενιζέλειου Νοσοκομείου, Χάρης Λυδάκης, παραιτείται καταγγέλλοντας δημόσια τη διάλυση που παρέλαβε.

Σήμερα, συναντώ τους εργαζόμενους στο ΕΚΑΒ. Γιατί προτεραιότητα δική μας είναι η ανθρώπινη ζωή. Ειναι ο… pic.twitter.com/EOfeWQLH5V

— Stefanos Kasselakis - Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) October 27, 2023

 

https://www.cretalive.gr/  28 October, 2023 ΑΡΘΡΑ