O Σύλλογος ΑμεΑ «Το Μέλλον» ευχαριστεί...

mesaralive.gr  01 July, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
O Σύλλογος ΑμεΑ «Το Μέλλον» ευχαριστεί...

Ο Σύλλογος ΑμεΑ «Το Μέλλον» μέσα από ανακοινώσεις που εξέδωσε ευχαριστεί τους πολίτες και μια σειρά επιχειρήσεις.

«Ο σύλλογός μας θέλει να ευχαριστήσει θερμά μερικές επιχειρήσεις της περιοχής μας, οι οποίες το προηγούμενο διάστημα προσέφεραν δωρεάν προϊόντα τους, τα όποια ήταν απαραίτητα για το σύλλογό μας. Συγκεκριμένα οι επιγραφές Γιουλούντας αντικατέστησαν την βανδαλισμένη πινακίδα στους Βώρρους που καθοδηγεί τους οδηγούς να έρθουν στις εγκαταστάσεις μας στη Φανερωμένη, η εταιρεία Νικολαΐδης Κατασκευή Θερμοκηπίων - Εμπορία Αλιευτικών Μηχανημάτων κατά καιρούς μας δωρίζει στύλους για τα σήματα στις αναπηρικές θέσεις στάθμευσης,  η Καμπιτάκης glass δώρισε ένα καθρέπτη για μια από τις αίθουσες λογοθεραπείας και τέλος το γεωπονικό κατάστημα Κουνδουράκης στη Φανερωμένη προσέφερε λίπασμα για το γκαζόν. Τους ευχαριστούμε όλους θερμά».

Επίσης με ανακοινώσεις του ευχαριστεί τους παρακάτω πολίτες:

«Μανώλη Κουτεντάκη και Γεωργία Λιμοτυράκη, ο γάμος είναι μια υπόσχεση ότι οι δύο καρδιές που ενώνονται θα μοιράζονται την αγάπη και τη ζωή τους για πάντα. Τις καλύτερες ευχές μας για σήμερα και για πάντα. Σας ευχαριστούμε θερμά που επιλέξατε αντί για μπομπονιέρες στο γάμο σας, να δωρίσετε χρήματα στο σύλλογό μας. Να ζήσετε και να χαίρεστε την νεοφώτιστη Σοφία!»

Ενώ εξέδωσε και ανακοίνωση με αφορμή το 5ο Festos Run

«Αρχές του μήνα πραγματοποιήθηκε το 5ο Festos Run, το οποίο διεξήχθη με πολύ μεγάλη επιτυχία για ακόμα μια χρονιά. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το διοργανωτή του αγώνα, τον πολιτιστικό σύλλογο Καλαμακίου, που προσέφερε στο σύλλογό μας 1 ευρώ από τη συμμετοχή κάθε  αθλητή, καθώς και όλους τους εθελοντές αλλά και αθλητές που συμμετείχαν σε αυτόν. Και του χρόνου!»

 

mesaralive.gr  01 July, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα