Η ομιλία του Γιάννη Μαθιουδάκη στο Τυμπάκι

mesaralive.gr  23 May, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Η ομιλία του Γιάννη Μαθιουδάκη στο Τυμπάκι

Πραγματοποίησε την κεντρική ομιλία του στο Τυμπάκι ο επικεφαλής του συνδυασμού "Ο Τόπος μας Μπροστά" Γιάννης Μαθιουδάκης

Κι ενω κορυφώνεται η προεκλογική δραστηριότητα των διεκδικητών του δημαρχιακού θώκου οι κεντρικές ομιλίες στο Τυμπάκι συνεχίζονται!

Σειρά χθές το βράδυ είχε ο Γιάννης Μαθιουδάκης με τους Τυμπακιανούς να ανταποκρίνονται στο κάλεσμα δείχνοντας για άλλη μια φορά τη διάθεση τους να ακούσουν τις θέσεις όλων των υποψήφιων πριν δώσουν το...χρίσμα.

Παρουσία πλήθους κόσμου λοιπόν ο κ. Μαθιουδάκης ανέλυσε το πλάνο του για τον Δήμο,δίνοντας έμφαση στην επόμενη μέρα του Τυμπακίου για το οποίο ανέφερε ότι σήμερα παρουσιάζει εικόνα εγκατάλειψης που δεν τιμά κανεναν και δεσμεύτηκε ότι θα προσπαθήσει με όλες του τις δυνάμεις να επαναφέρει την ιστορική έδρα του Δήμου Φαιστού σε τροχιά ανάπτυξης σε όλους τους τομείς!

Η εκδήλωση έκλεισε με την παρουσίαση των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού ενω ιδιαίτερη μνεία έγινε σε εκείνους που προέρχονται απο την δημοτική ενότητα Τυμπακίου.

Δείτε φωτογραφίες:

 

mesaralive.gr  23 May, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα