Ο Τυμπακιανός πρωταθλητής που έκανε την Τατιάνα Μπλάτνικ να αγαπήσει το fitness boxing

  05 February, 2022 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Ο Τυμπακιανός πρωταθλητής που έκανε την Τατιάνα Μπλάτνικ να αγαπήσει το fitness boxing

Στον Κρητικό αθλητή, Κωνσταντίνο Φασομυτάκη, αναφέρθηκε η σύζυγος του Νικόλαου Γλιξμπουργκ.

Πρόκειται για τον διακεκριμένο αθλητή του kick boxing, γιο του αντιδημάρχου Φαιστού, κ. Γιάννη Φασομυτάκη.

Όπως αναφέρει το madamefigaro.gr, η Τατιάνα Μπλάτνικ θέλησε να στείλει ένα δυνατό μήνυμα αισιοδοξίας και ενδυνάμωσης καλώντας τους ανθρώπους να αγκαλιάσουν τον αθλητισμό ώστε να επωφεληθούν από τα οφέλη που προσφέρει στη σωματική και ψυχική υγεία.

Η σύζυγος του Νικόλαου Γλίξμπουργκ που είναι δημιουργός και πρέσβειρα της πρωτοβουλίας 'Breathe' που σε συνεργασία με το Peak State του πρίγκιπα Harry σκοπεύει να δημιουργήσει μια κοινωνία με ενσυναίσθηση στα προβλήματα ψυχικής υγείας και να προωθήσει την ευαισθητοποίηση του κόσμου ευχήθηκε Καλό Μήνα στους followers της με ένα ξεχωριστό τρόπο.

Ανεβάζοντας μια φωτογραφία της μετά την προπόνηση που έκανε, έγραψε στο Instagram της: "Καλό μήνα και καλή αρχή σε ένα νέο μήνα και ένα νέο φεγγάρι. Θα το παραδεχτώ. Δεν είχα επιθυμία κι είχα ελάχιστη θέληση να κάνω προπόνηση για μποξ σήμερα. Έφτασα αργά κι ευχόμουν να κρυφτώ πίσω από ένα σάκο και να περάσω απαρατήρητη. Το αποτέλεσμα; Ήμουν εγώ και ο Κωνσταντίνος μόνο. Δεν έχει ξανασυμβεί. Έβαλα τα γάντια. Κι ήταν ο καλύτερος τρόπος να ξεκινήσω την ημέρα. Σε ευχαριστώ που μου έδωσες τη δύναμη και που μοιράστηκες την ιστορία σου μαζί μου. Ένας πραγματικός ήρωας ψυχικής και φυσικής αντοχής” έγραψε, αναφερόμενη στον 26χρονο προπονητή της στο fitness boxing, Κωνσταντίνο Φασομυτάκη με καταγωγή από την Κρήτη που είναι διακεκριμένος αθλητής του kick boxing (γνωστός στον χώρο ως 'The Hurricane').

Το σπορ με το οποίο ασχολείται η Τατιάνα Μπλάτνικ συνδυάζει τη πυγμαχία με την αερόβια άσκηση. Πρόκειται για μια νέα τάση στο fitness που ξεκίνησε στην Αμερική και ήδη έχει μπει και στο πρόγραμμα πολλών ελληνικών γυμναστηρίων. "Σας καλώ να βρείτε μια κοινότητα υγείας, ένα ρινγκ, ένα πάρκο ή στο zoom. Ό,τι κι αν είναι δημιουργήστε έναν κύκλο ανθρώπων που σας ωθούν να γίνετε πιο δυνατοί, πιο καλοί, να μην τα παρατάτε ποτέ και το πιο σημαντικό να δημιουργήσετε ένα χώρο που νιώθετε ασφαλείς. Χρειάζεται δύναμη για να μοιραστείς την αδυναμία σου”, κατέληξε, θέλοντας να δείξει στους followers της πόσο σημαντική είναι η άσκηση στην καθημερινότητα ενός ανθρώπου:.

 

  05 February, 2022 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα