Οι διακοπές ρεύματος στη Μεσαρά αυτη την εβδομάδα

  17 May, 2021 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Οι διακοπές ρεύματος στη Μεσαρά αυτη την εβδομάδα

Ειδοποιούνται οι κάτοικοι των παρακάτω περιοχών και χωριών ότι, για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε., θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από τον χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω.

Για τον λόγο αυτό, οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΗ Α.Ε. πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι, για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου μας ακόμα και αν βρίσκονται καταγής. Επίσης σας ενημερώνουμε ότι πληροφορίες για τις προγραμματισμένες διακοπές αναρτώνται καθημερινά στο site του ΔΕΔΔΗΕ www.deddie.gr

Αναλυτικά οι περιοχές:

ΔΕΥΤΕΡΑ 17/5/2021

08:00-10:00: Στον δήμο Γόρτυνας, στο Ασήμι, στις περιοχές του ελαιουργείου Κυριακάκη, του οινοποιείου Αγγελιδάκη, της Ένωσης Αγροτικού Συνεταιρισμού Μονοφατσίου και στα χωριά Ίνια, Στόλοι, Λούρες, Βαλή, Γκαγκάλες, Κερατοκεφάλι, Άγιοι Δέκα, καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις και τα αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

10:00-14:30: Στο χωριό Άνω Άκρια του δήμου Γόρτυνας, στην περιοχή της γεώτρησης Θεργιάκη-Ξυλούρη.

10:00-14:30: Στον δήμο Γόρτυνας, στα χωριά Μωριάς, Άνω και Κάτω Άκρια. Στις περιοχές των γεωτρήσεων Θεργιάκη, Ξυλούρη, Σιδέρη Βλαχάκη, Βασιλάκη και Χαιρέτη, του χοιροστασίου Γαβαλά και σε όλες τις επιχειρήσεις και τα αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

ΠΕΜΠΤΗ 20/5/2021

08:00-10:00: Στον δήμο Φαιστού, στις περιοχές των αρδευτικών Τσαγκαρουλάκη, Βολακάκη και Αλεξάκη και στον δήμο Γόρυνας στο χωριό Πλάτανος.

08:00-12:00: Στον δήμο Ηρακλείου, στα Καμίνια, στις οδούς Μάχης Κρήτης από την οδό Ισαύρων έως την οδό Ηφαίστου, Πετλέμπουρι από την οδό Ηφαίστου έως την οδό Ισαύρων, και Αχαιών και Ηφαίστου από την οδό Μάχης Κρήτης έως την οδό Πετλέμπουρι. Επίσης στην οδό Αστρ. Κόντου.

08:00-15:00: Στον δήμο Φαιστού, στο Τυμπάκι, στην είσοδο του Τυμπακίου, στην περιοχή της εκκλησίας του Αγίου Νεκταρίου, της επιχείρησης Παραδεισανού, του s.m. “Χαλκιαδάκης”, του πρώην ελαιουργείου Δρετάκη και του αρδευτικού Μυλολιδάκη.

09:30-11:00: Στον δήμο Φαιστού, στους οικισμούς Βρέλη και Απόλυχνος, και σε όλες τις επιχειρήσεις, τα φωτοβολταϊκά πάρκα και τα αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

13:00-14:00: Στο Τυμπάκι στις περιοχές των συσκευαστηρίων Τσουρδίνη-Σκουλούδη και Γαννακάκη, του Τουριστικού Περιπτέρου, των εγκαταστάσεων του Βιολογικού Καθαρισμού και των αρδευτικών Παπαδάκη, Ταβερναράκη, Κυδωνάκη και Γιαννουλάκη. Επίσης στον Κόκκινο Πύργο και στις περιοχές των αρδευτικών Πετειναράκη και Λατζουράκη, του ξενοδοχείου Βογιατζάκη και του θερμοκηπίου Μαλεφιτσάκη, στις εγκαταστάσεις του αεροδρομίου Τυμπακίου και του Στρατοπέδου Καπετανάκη και σε όλες τις επιχειρήσεις και τα αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.

14:00-16:00: Γενικά στο χωριό Μονόχωρο του δήμου Φαιστού.

 

  17 May, 2021 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα