Οι κλέφτες έκαναν τη “λαδιά” στις Μοίρες, έχυσαν και το λάδι στο δρόμο.

mesaralive.gr  11 April, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Οι κλέφτες έκαναν τη “λαδιά” στις Μοίρες, έχυσαν και το λάδι στο δρόμο.

Φωτογραφίες:mesaralive.gr

Στόχος κλεφτών που όπως όλα δείχνουν ήταν καλά «διαβασμένοι» έγινε μια αποθήκη με ελαιόλαδο στις Μοίρες.

Και δεν έφτανε η κλοπή του λαδιού, ο ιδιοκτήτης ανακάλυψε ότι του είχαν πάρει και 15 πρόβατα που είχε σε άλλο χώρο, κοντά με την αποθήκη.

Το περιστατικό – σύμφωνα με μαρτυρίες- συνέβη τα ξημερώματα του Μεγάλου Σαββάτου και έγινε γρήγορα αντιληπτό αφού στη βιασύνη τους οι κλέφτες, «έχασαν» στο δρόμο, το ένα από τα τρία βαρέλια που είχαν κλέψει.

Το ελαιόλαδο χύθηκε σε σταυροδρόμι ,  Βόρεια της έδρας του Δήμου Φαιστού και σήμερα με την συχνή διέλευση των αυτοκινήτων, το οδόστρωμα έγινε ολισθηρό και επικίνδυνο.

Έκλεψαν λάδι και πρόβατα

Όπως είπε στο mesaralive.gr συγγενικό πρόσωπο του ιδιοκτήτη, «το λάδι το είχαμε σε μια αποθήκη εδώ κοντά.

Χθες το βράδυ μπήκαν κλέφτες και πήραν τρία βαρέλια λάδι, 300 κιλών το καθένα. Το ένα βαρέλι άρχισε να χύνεται μέσα στην αποθήκη, όπου γέμισε λάδια.

Αυτό όμως δεν τους σταμάτησε αφού το φόρτωσαν και έφυγαν με αποτέλεσμα να χύνεται και στο δρόμο». 

Επίσης προσθέτει ότι εκτός από το λάδι «μας έκλεψαν και 15 πρόβατα που είχαμε εδώ πιο πάνω». Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες η κλοπή έχει δηλωθεί στην αστυνομία

Το λάδι χύθηκε στο δρόμο

Οι κλέφτες- όπως τουλάχιστον μπορεί να εκτιμήσει κανείς- φόρτωσαν τα τρία βαρέλια το ένα εκ των οποίων «έχανε» με αποτέλεσμα να χύνεται στο δρόμο.

Στην προσπάθεια τους  μάλιστα να φύγουν γρήγορα, το ένα βαρέλι με το λάδι, χύθηκε σε ένα σταυροδρόμι κάνοντας το σημείο πολύ ολισθηρό και επικίνδυνο.

Οι ρόδες των αυτοκινήτων που περνούσαν από το σημείο και τα οποία σήμερα είναι περισσότερα από κάθε άλλη μέρα λόγω και της Λαϊκής του Σαββάτου, μετέφεραν το λάδι στα στενά.

Για το περιστατικό και την  επικινδυνότητα του οδοστρώματος ενημερώθηκε ο Δήμος Φαιστού και ο Δήμαρχος, ενώ  στο σημείο έσπευσε άμεσα ο Αντιδήμαρχος κ. Μανώλης Χαριτάκης ο οποίος ενημέρωσε  την Αστυνομία και την Πυροσβεστική.

Στο σημείο πήγε περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα για να αποφευχθεί κάποιο ατύχημα, ενώ ο Δήμος Φαιστού φρόντισε να πέσει  πριονίδι στο δρόμο.

 

mesaralive.gr  11 April, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα