Oι μικροί χορευτές εντυπωσίασαν στον «Κλήδονα» (φωτο)

vianntika.gr  22 June, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ
Oι μικροί χορευτές εντυπωσίασαν στον «Κλήδονα» (φωτο)

Ηταν μια βραδιά που τα είχε όλα: Καλό φαγητό, κρασί, παραδοσιακή μουσική και πολύ χορό, με τους λιλιπούτειους χορευτές να κερδίζουν τις εντυπώσεις και το «ζεστό» χειροκρότημα όλων!

Μετά από πρωτοβουλία του  Πολιτιστικού Συλλόγου ο «Βραχόκηπος» στην περιοχή του Κοκκίνη Χάνι, γιορτάστηκε χθες ο «Κλήδονας», όπου και αναβίωσε το έθιμο για μια ακόμη χρονιά!

Στην πλατεία του «Βραχόκηπου», από τις 8.30 το βράδυ, στήθηκε ένα μεγάλο γλέντι, στο οποιο συμμετείχαν οι κάτοικοι του οικισμού και όχι μονο! Ηταν μια βραδιά γεμάτη χορό και… μυσταγωγία, με τους παρευρισκόμενους να θαυμάζουν από κοντά τους μικρούς και τους μεγάλους χορευτές των τμημάτων του Πολιτιστικού Συλλόγου που παρουσίασαν ένα πρόγραμμα παραδοσιακών χορών!
Είναι χαρακτηριστικό ότι ο μικρότερος από τους χορευτές δεν ήταν ουτε 5 ετών, με την χαριτωμένη παρουσία του να δίνει το έναυσμα για ακόμη περισσότερο κέφι!

Σημειώνεται ότι την εκδήλωση πλαισίωσαν μουσικά οι: Μαρία Λούκα (τραγούδι), Γιώργος Ζαχαριουδάκης (κρουστά), Δημήτρης Στεφανάκης (λύρα), Βαγγέλης Τσαγκαράκης (λαούτο).

vianntika.gr

 

vianntika.gr  22 June, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα