Οι πιλότοι θα “σκίσουν” τον ηρακλειώτικο ουρανό στη Χάρη του Αγιου Μηνα

Η Ομάδα Αεροπορικών Επιδείξεων «ΖΕΥΣ» της Πολεμικής Αεροπορίας είναι έτοιμη να προσφέρει ένα μοναδικό θέαμα στους Ηρακλειώτες.
Η Ομάδα «ΖΕΥΣ» θα συμμετάσχει και φέτος στις εορταστικές εκδηλώσεις του πολιούχου της πόλης του Ηρακλείου, Αγίου Μηνά, σημερα. Υπενθυμίζεται ότι η επίδειξη και φέτος θα γίνει πραγματικότητα, από τη στιγμή που το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας έκανε αποδεκτό σχετικό αίτημα της Περιφέρειας Κρήτης.
Έτσι και φέτος αεροσκάφος F16 της 115 Πτέρυγας Μάχης των Χανίων, αναμένεται να προσφέρει ένα εντυπωσιακό θέαμα στους χιλιάδες Ηρακλειώτες που αναμένεται και φέτος να κατακλύσουν την περιοχή του Καράβολα.
Συγκεκριμένα ένα μαχητικό αεροσκάφος F16 Block+ στις 13:30 μ.μ. πρόκειται να πετάξει στην παραλιακή λεωφόρο Ηρακλείου και συγκεκριμένα από την περιοχή των Λινοπεραμάτων έως την περιοχή του αεροδρομίου Ηρακλείου.
Δείτε επίσης
- Καλοί Λιμένες: εντοπίστηκε αλιευτικό με εκατοντάδες μετανάστες - επιχείρηση του Λιμενικού
- Δήμος Φαιστού: Υπεγράφη η σύμβαση για την κατασκευή του ΚΔΑΠμεΑ στο Κλήμα
- Zαρός: Πρεμιέρα για τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις με μια ενδιαφέρουσα εσπερίδα
- Δήμος Γόρτυνας: κλειστός ο κεντρικός δρόμος των Γκαγκαλών για τους ερχόμενους μήνες
- Εκδήλωση για τη λειψυδρία: όσα ακούστηκαν στις Μοίρες
Σχετικά άρθρα
- «Δεν θα ματαιώσουμε πτήσεις προς και από το Ην. Βασίλειο»
- Εξελίξεις με το υδατοδρόμιο στην Αγία Γαλήνη
- Νεκροί και οι 176 επιβάτες του ουκρανικού Boeing 737 που συνετρίβη
- Τραγωδία στην Αιθιοπία: Η Γερμανία δεν θα ελέγξει τα μαύρα κουτιά
- Ακαδημαϊκοί, στελέχη ανθρωπιστικών οργανώσεων και μέλη του ΟΗΕ στα θύματα της αεροπορικής τραγωδίας