Οι swingers επιστρέφουν στην Κρήτη

patris.gr  08 May, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Οι swingers επιστρέφουν στην Κρήτη

Επιστρέφουν οι swingers σε ξενοδοχείο που γίνεται ο απόλυτος ερωτικός τους παράδεισος με άφθονη σαμπάνια και εναλλαγή συντρόφων.

Αρχίζουν σήμερα οι διακοπές των 350 swingers που έρχονται απ’ όλο τον κόσμο για διακοπές στην Κρήτη.

Ο σκοπός της συμμετοχής τους σε αυτό το ταξίδι είναι η ανταλλαγή συντρόφων και είναι η 5η συνεχής χρονιά που επιλέγουν τη Σταλίδα και το ξενοδοχείο Cactus Royal της οικογένειας του Νίκου Χαλκιαδάκη.

Πρόκειται για ανθρώπους υψηλης οικονομικής τάξης, μέλη κλειστών κλαμπ οι οποίοι επισκέπτονται διάφορους προορισμούς για να διασκεδάσουν με τον τρόπο αυτό.

Σήμερα καταφθάνουν στο 5άστερο ξενοδοχειακό συγκρότημα swingers απ’ όλη την Ευρώπη, τον Καναδά, το Χονγκ Κονγκ, τη Ρωσία και το κόστος της συμμετοχής για κάθε πελάτη είναι περίπου 350 ευρώ την ημέρα.

Το Cactus Royal τούς εξασφαλίζει εχεχύθεια, διακριτικότητα και πολλές θεματικές βραδιές και πάρτι, πολυτελή δείπνα αλλά και προσωπικό που προσφέρει τις υπηρεσίες του χωρίς τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει κινητά τηλέφωνα ώστε να μην υπάρχει το ενδεχόμενο της λήψης ανεπιθύμητων φωτογραφιών. Οι διακοπές τους θα διαρκέσουν έως τις 13 Μαΐου.

 

patris.gr  08 May, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα