Οι...άγνωστοι πολίτες έσωσαν μια άστεγη μητέρα και το παιδί της

mesaralive.gr  01 July, 2018 ΑΡΘΡΑ
Οι...άγνωστοι πολίτες έσωσαν μια άστεγη μητέρα και το παιδί της

Μια πραγματική ιστορία έρχεται στη δημοσιοτητα για όλα όσα βιώνουν πολλοί συμπολίτες μας

Μια πραγματική ιστορία έρχεται στη δημοσιοτητα, αποτελώντας ένα ακόμη παράδειγμα για όλα όσα βιώνουν πολλοί συμπολίτες μας, μέσα στην οικονομική κρίση.

Οπως αναφέρει ο επικεφαλής της «Κίτρινης Αποστολής», μια μητέρα με το παιδί της είχαν μια δυσάρεστη περιπέτεια. Βρέθηκαν στο δρόμο, όταν η μητέρα έχασε τα πάντα.

Η τύχη άρχισε να της χαμογελά όταν ο Γιάννης την είδε να κλαίει και να είναι απελπισμένη σε μαγαζί του Ηρακλείου, έχοντας ήδη κοιμηθεί 2 βράδια έξω, αφού δεν είχε χρήματα και εμφανώς ταλαιπωρημένη αυτή και το παιδί. Μάλιστα κάποιος της έταξε δουλειά και αθέτησε την συμφωνία, με αποτέλεσμα η γυναίκα να μείνει ξεκρεμαστη και χωρίς χρήματα.

Ο Γιάννης λοιπόν μαζί με τον άλλο φίλο της Κίτρινης Αποστολής το Μιχάλη, πλήρωσαν ξενοδοχείο για να μείνει η κυρία με το παιδί της και ενημέρωσαν τα μέλη της Ομάδας για να βοηθήσουν. Έτσι λοιπόν την επόμενη το πρωί ξεκίνησε ένας αγώνας...

«Σε αυτή τη γυναίκα (αφού κάποιοι άνθρωποι δεν κρατάνε το λόγο τους) της δώσαμε διατακτικές για να κάνει κάποια ψώνια από σούπερ μάρκετ, τις κανονίσαμε να παίρνει για όσο καιρό χρειαστεί  φαγητό από τα ιδρύματα Καλοκαιρινού και ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κύριο Διονύση για αυτό. Το επόμενο βήμα ήταν να εξασφαλίσουμε που θα μείνουν τις επόμενες ημέρες για να μπορούμε να ψάξουμε πιο ήρεμα να βρούμε μια δουλειά στη γυναίκα.

Η στέγη εξασφαλίστηκε πολύ γρήγορα αφού η κυρία Ειρήνη, θα της παρέχει δωμάτιο στο ξενοδοχείο που διαθέτει για λίγες μέρες και την ευχαριστούμε πάρα πολύ για αυτό, καθώς και τον κύριο Αντώνη για την πολύτιμη βοήθεια του. Έχουμε ήδη μιλήσει με κάποιους ανθρώπους για δουλειά ώστε από βδομάδα να μπορέσει η γυναίκα να ξεκινήσει! 

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που βοήθησαν είτε ενδιαφέρθηκαν για αυτήν την ιστορία και εύχομαι να έχει ευτυχή κατάληξη, γιατί δεν μας τιμά σαν κοινωνία να βρίσκονται άνθρωποι σε αυτήν την κατάσταση!
Αν δεν καρποφορήσει η πρώτη δουλειά θα κοιτάξουμε και τις υπόλοιπες που μας έχουν στείλει αρκετοί άνθρωποι! 
Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς! Με εκτίμηση Κίτρινη Αποστολή!»

 

mesaralive.gr  01 July, 2018 ΑΡΘΡΑ