Οικογενειακή τραγωδία στην Κύπρο: 13χρονος σκότωσε την ανήλικη αδελφή του

iefimerida.gr   07 November, 2018 ΑΡΘΡΑ
Οικογενειακή τραγωδία στην Κύπρο: 13χρονος σκότωσε την ανήλικη αδελφή του

​Ένα 9χρονο κοριτσάκι μεταφέρθηκε νεκρό χθες το απόγευμα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, ύστερα από μαχαιριές που δέχθηκε από τον 13χρονο αδελφό του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το ΤΑΕ Λάρνακας ειδοποιήθηκε γύρω στις 5 το απόγευμα για μαχαιρώματα σε σπίτι στην Οδό Αρχιεπισκόπου Κυρίλλου στη περιοχή Άγιος Ιωάννης στη Λάρνακα.

Όπως αναφέρει το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, κατά την άφιξη της Αστυνομίας στη σκηνή, εντοπίστηκε μαχαιρωμένο ένα κοριτσάκι Ρομά ηλικίας 9 ετών. Με ασθενοφόρο, το παιδί διακομίσθηκε στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου οι γιατροί διαπίστωσαν απλά τον θάνατο του.

Από τις πρώτες πληροφορίες της Αστυνομίας, το κοριτσάκι φέρεται να μαχαιρώθηκε από τον ανήλικο αδελφό του, ενώ βρίσκονταν στο σπίτι τους. 

Τα ακριβή αίτια θανάτου της 9χρονης θα εξακριβωθούν από τη νεκροτομή που θα διεξαχθεί σήμερα το πρωί στις 10, στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, από τον Ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους.

Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης,  ο 13χρονος έδωσε κατάθεση για τα γεγονότα και εξετάστηκε από παιδοψυχίατρο. Εναντίον του νεαρού εκδόθηκε διάταγμα υποχρεωτικής νοσηλείας και μεταφέρθηκε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Ψυχιατρείο Αθαλάσσας.


 

 

iefimerida.gr   07 November, 2018 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα