Όλα έτοιμα για το Matala Street Painting 2017!!!

mesaralive.gr  01 June, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Όλα έτοιμα για το Matala Street Painting 2017!!!

Για άλλη μια χρονιά, το Matala Street Painting έρχεται την επόμενη Κυριακή 11 Ιουνίου να συναρπάσει, να διασκεδάσει και να γεμίσει με γιορτινά χρώματα τον όμορφο παραλιακό οικισμό των Ματάλων λίγο πριν το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός του Καλοκαιριού, το Matala Festival!!!

Η συμμετοχή του κόσμου κάθε χρόνο είναι τεράστια και αυτό παρατηρείται μήνες πριν από την ημερομηνία διεξαγωγής. Έτσι και φέτος, το ενδιαφέρον καταγράφηκε μεγαλύτερο από κάθε άλλη φορά, αφού όπως ανακοίνωσαν και οι διοργανωτές εδώ και αρκετές μέρες και συγκεκριμένα από τις 23 Μαΐου,  «Οι συμμετοχές για το STREET PAINTING 2017 ξεπερνώντας κάθε προσδοκία μας ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο. 
Λυπούμαστε για όλους εσάς που δεν καταφέρατε να κλείσετε μια θέση για ζωγραφική. Θα παρακαλούσαμε όλους τους συμμετέχοντες σε οποιαδήποτε περίπτωση και οποιαδήποτε στιγμή δεν θα μπορέσουν να παρευρεθούν , να ενημερώσουν τους υπεύθυνους για τυχόν ακύρωση , διότι υπάρχει μεγάλη ζήτηση , έτσι ώστε να έχει την ευκαιρία κάποιος άλλος να κλείσει την θέση του .
Στην περίπτωση που θα θέλατε να συμμετέχετε όσοι δεν προλάβατε , θα χαρούμε πολύ να έρθετε στα Μάταλα στις 11 Ιουνίου και να δηλώσετε το όνομα σας σε κάποιο από τα 3 paint station και να μπείτε στην λίστα αναμονής για τυχόν ακυρώσεις.
Ευχαριστούμε πολύ για την τεράστια συμμετοχή σας!».

 

Την Κυριακή στις 11 Iουνίου τα Μάταλα θα λάμψουν, όλα τα χρώματα της γης με ΆΛΦΑΧΡΟΜ θα βάψουν!

 

mesaralive.gr  01 June, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ