Όλη η Ελλάδα στους δρόμους για τα Τέμπη - Συγκεντρώσεις και συλλαλητήρια σε όλη τη χώρα κi όχι μόνο

Δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την ασύλληπτη τραγωδία του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη και σε όλη τη χώρα έχουν προγραμματιστεί συγκεντρώσεις και συλλαλητήρια με βασικό σύνθημα «Δεν έχω οξυγόνο» και αίτημα να αποδοθεί δικαιοσύνη στη μνήμη των 57 θυμάτων.
Δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την ασύλληπτη τραγωδία του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη και σε όλη τη χώρα έχουν προγραμματιστεί συγκεντρώσεις και συλλαλητήρια με βασικό σύνθημα «Δεν έχω οξυγόνο» και αίτημα να αποδοθεί δικαιοσύνη στη μνήμη των 57 θυμάτων.
Στην Αθήνα, η μεγάλη συγκέντρωση θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί με επίκεντρο την πλατεία Συντάγματος, ενώ την ίδια ώρα θα ξεκινήσει το συλλαλητήριο και στη Θεσσαλονίκη, με επίκεντρο το άγαλμα Βενιζέλου.
Οι συγγενείς των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος έχουν απευθύνει κάλεσμα να παραβρεθεί ο κόσμος στις συγκεντρώσεις
Σε ένδειξη συμπαράστασης μεγάλο μέρος του εμπορικού κόσμου και της εστίασης θα παραμείνει κλειστό σήμερα, ενώ 24ωρη πανελλαδική απεργία έχουν προκηρύξει η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ, ο ΟΑΣΑ και άλλοι συνδικαλιστικοί φορείς.
Συγκεντρώσεις και στο εξωτερικό
Συλλαλητήρια στη μνήμη των θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος των Τεμπών διοργανώνονται και σε μεγάλες πόλεις του εξωτερικού.
Στις Βρυξέλλες, το συλλαλητήριο θα ξεκινήσει στις 6 μ.μ. ώρα Ελλάδος (5 μ.μ. τοπική) στην Place Luxembourg μπροστά από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ενώ στη Ρώμη το συλλαλητήριο θα γίνει κοντά στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό, με ώρα έναρξης τις 4 μ.μ. Στο Λονδίνο η συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 8 μ.μ. ώρα Ελλάδος (6 μ.μ. τοπική) ενώ αντίστοιχα συλλαλητήρια διοργανώνονται και σε άλλες μεγάλες πρωτεύουσες του εξωτερικού.
Δείτε επίσης
- TOEB A’ Zώνη Μεσαρας: Ο απολογισμός της φετινής αρδευτικής περιόδου
- Επώνυμα Παπούτσια και Γυναικεία Sneakers στο Coppie.gr
- Αναμένεται απογοητευτική η φετινή σοδειά ελαιολάδου στη χώρα μας- Ούτε 220.000 τόνοι- οι τιμές
- Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: Αίτημα κατάθεσης 10 εγγράφων από το ΠΑΣΟΚ - Ζητούν άμεσα τη λίστα των 6.000 ΑΦΜ
- Δήμος Γόρτυνας: Ψήφισμα για την διάσωση του μνημείου στον λόφο Παπούρα του Δήμου Μινώα Πεδιάδας
Σχετικά άρθρα
- Τέμπη-Τραγωδία: Ο ΕΟΔΑΣΑΜ αποσύρει το κεφάλαιο πορίσματος για την πυρόσφαιρα
- Δημοσκόπηση: Σε πολιτικό βαρόμετρο εξελίσσονται τα Τέμπη
- Καρυστιανού: «Τα ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα»
- Τέμπη: Όλη η Ελλάδα στους δρόμους ζητά δικαιοσύνη - Εικόνες κοσμοσυρροής από κάθε άκρη της χώρας
- Ηράκλειο: “Λαοθάλασσα” 25000 ανθρώπων κατέκλυσε το κέντρο της πόλης