Όλη η καθημερινότητα του Δήμου Φαιστού στη νέα Αντιδήμαρχο

mesaralive.gr  14 January, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Όλη η καθημερινότητα του Δήμου Φαιστού στη νέα Αντιδήμαρχο

Φώτο: mesaralive

Τα θέματα καθημερινότητας , μαζί και η καθαριότητα σε όλο το Δήμο Φαιστού, θα είναι στις νέες αρμοδιότητες της κ. Βούλας Ματθαιάκη που ανέλαβε από την Τρίτη το βράδυ τα καθήκοντα της νέας Αντιδημάρχου Φαιστού, μετά την παραίτηση του κ. Μανώλη Χαριτάκη.

Αναμφισβήτητα η κ. Ματθαιάκη διαθέτει την εμπειρία από την προηγούμενη θητεία της ως Αντιδήμαρχος, ωστόσο σίγουρα τα πράγματα εν έτη 2016 σε καιρό οικονομικής κρίσης και προβλημάτων που αντιμετωπίζουν όλοι οι Δήμοι της χώρας, μαζί και ο Δήμος Φαιστού,  δεν είναι εύκολα. Η νέα Αντιδήμαρχος ωστόσο , όπως αναφέρουν οι πληροφορίες,  είναι αποφασισμένη να προσπαθήσει όσο μπορεί για να καλυτερεύσει η καθημερινότητα των δημοτών.

Όσο για τις αρμοδιότητές της, όπως ανέφερε στο mesaralive.gr ο Δήμαρχος Φαιστού κ. Γιώργος Αρμουτάκης, περιλαμβάνουν την καθαριότητα και όλη την καθημερινότητα στο Δήμο Φαιστού, καθώς και τα μηχανήματα στην ΔΕ Μοιρών. Οι αρμοδιότητες των μηχανημάτων στις Δημοτικές Ενότητες Τυμπακίου και Ζαρού, παραμένουν στους τοπικούς Αντιδημάρχους του Τυμπακίου και του Ζαρού.

 

mesaralive.gr  14 January, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα