Ολοκληρώνεται το Κτηματολόγιο

  06 March, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Ολοκληρώνεται το Κτηματολόγιο

Ενημερωτική Εκδήλωση με θέμα «Το Κτηματολόγιο ολοκληρώνεται στην Κρήτη» διοργάνωσαν το Ελληνικό Κτηματολόγιο και η Περιφέρεια Κρήτης σε συνεργασία με το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας/Τμήμα Ανατολικής Κρήτης, το Σύλλογο Διπλωματούχων Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών Κρήτης, το Δικηγορικό Σύλλογο Ηρακλείου και τον Συμβολαιογραφικό Σύλλογο Εφετείου Κρήτης.

"Η Περιφέρεια Κρήτης αντιλαμβανόμενη τις θετικές συνέπειες που θα έχει η εφαρμογή του Κτηματολογίου σε όλη την Κρήτη, βοηθάει με κάθε τρόπο την υλοποίησή του", τόνισε μεταξύ άλλων, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κρήτης, Γιώργος Αλεξάκης.

Σκοπός της ημερίδας ήταν"να επιλυθούν απορίες και θέματα που έχουν προκύψει κατά την πορεία υλοποίησης του Κτηματολογίου", ανέφερε ο κ. Αλεξακης.

"Ευελπιστούμε ότι σύντομα θα εφαρμοστεί για να επιλυθούν χρόνια προβλήματα και ιδιαιτερότητες που υπάρχουν στην Κρήτη", κατέληξε ο ίδιος.

Η Νατάσα Βαρουχάκη, αντιπρόεδρος στο ΔΣ του φορέα "Ελληνικό Κτηματολόγιο" σημείωσε ότι "το Κτηματολόγιο πλέον ολοκληρώνεται. Είναι ένα από τα σημαντικότερα μεταρρυθμιστικά και εκσυγχρονιστικά έργα της νεότερης ιστορίας της χώρας μας.

 

  06 March, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα