Ολοκληρώνονται οι θερινές προβολές στη Φανερωμένη

mesaralive.gr  30 August, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Ολοκληρώνονται οι θερινές προβολές στη Φανερωμένη

Με την ταινία Ζωούπολη, ολοκληρώνονται σήμερα Τρίτη το βράδυ οι θερινές προβολές στον θερινό κινηματογράφο του Συλλόγου ΑμεΑ Γονέων και Φίλων Νότιας Κρήτης «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ».

Μια δράση που υλοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, προσφέροντας στον κόσμο δροσερές καλοκαιρινές βραδιές στον όμορφα διαμορφωμένο αύλειο χώρο του π. Δημοτικού Σχολείου Φανερωμένης, έδρα του Συλλόγου «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ». Η προβολή της ταινίας θα ξεκινήσει λίγο μετά τις εννιά, ενώ το ίδιο βράδυ θα πραγματοποιηθεί και η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς του Συλλόγου!

Ταινία για  μικρούς και μεγάλους!

Η λαγουδίνα Τζούντι Χοπς που δεν συμβιβάζεται με την ιδέα της αγροτικής ρουτίνας, αποφασίζει να αναζητήσει την τύχη της στη συναρπαστική Ζωούπολη. Η αποδοχή της στο αστυνομικό σώμα δεν εξελίσσεται όπως ακριβώς φανταζόταν, αλλά μια υπόθεση εξαφάνισης της δίνει τη δυνατότητα να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα. Ο Νικ Γουάιλντ, μια παμπόνηρη, επιρρεπής στην παραβατικότητα αλεπού, είναι ο μόνος που μπορεί να τη βοηθήσει.

Συνοπτική κριτική

Με απολαυστικές αναφορές στον «Νονό», το «Λος Άντζελες: Εμπιστευτικό» κι ένα σωρό άλλα φιλμ, η «Ζωούπολη» είναι ένα κινηματογραφόφιλο animation που υπερασπίζεται τη διαφορετικότητα, κατακεραυνώνει το ρατσισμό, τον πολιτικό λαϊκισμό του μίσους, την υστερία των μέσων ενημέρωσης και υπόσχεται στους μικρούς θεατές ότι όλα είναι δυνατά αρκεί να προσπαθήσεις γι’ αυτά. Μάλιστα, η εμπνευσμένη αλληγορία για το ζώο που λέγεται άνθρωπος έχει και κάποιες εξαιρετικές χιουμοριστικές σεκάνς, όπως το χίπικο κλαμπ γυμνιστών και το υπουργείο με τους υπαλλήλους-βραδύποδες.

(Οι πληροφορίες για την ταινία είναι από  athinorama.gr)

 

mesaralive.gr  30 August, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ