Ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος διαπραγματεύσεων Ρωσίας-Ουκρανίας

Ολοκληρώθηκαν, μετά από περίπου 7 ώρες, οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις αντιπροσωπείες της Ουκρανίας και της Ρωσίας, με τις προσδοκίες για κατάπαυση του πυρός, πριν από τη συνάντηση, να είναι περιορισμένες.
Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τόσο τα ρωσικά, όσο και τα ουκρανικά κρατικά ΜΜΕ, ολοκληρώθηκαν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των αντιπροσωπειών των δύο χωρών στην περιοχή Γκόμελ της Λευκορωσίας.
Θα ακολουθήσει νέος γύρος διαπραγματεύσεων
Σύμφωνα με τον επικεφαλής σύμβουλο του προεδρικού γραφείου της Ουκρανίας, οι δύο αντιπροσωπείες θα αναχωρήσουν για τις πρωτεύουσές τους, προκειμένου να υπάρξουν διαβουλεύσεις και στη συνέχεια θα ακολουθήσει νέος γύρος διαπραγματεύσεων.
Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό, οι δύο πλευρές προσδιόρισαν μια σειρά από θέματα που έχουν προτεραιότητα, ενώ έχουν καθορίσει και μια λίστα με πιθανές λύσεις.
Δείτε επίσης
- Πρωτομαγιά 2025:Ποιοί απεργούν σήμερα
- Μάιος: Ποια προϊόντα είναι τώρα στην εποχή τους
- Taxisnet και υπηρεσίες ΑΑΔΕ, e-ΕΦΚΑ: Πότε θα τεθούν εκτός λειτουργίας
- Δήμος Φαιστού: Παρουσίαση του νέου βιβλίου της Πηνελόπης Κουρτζή - Το Κορίτσι της Παραλίας
- Εργατική Πρωτομαγιά: Ποια μεγάλα πολιτικά γεγονότα έχουν σημαδέψει την ημέρα
Σχετικά άρθρα
- Μητσοτάκης: Δεν θα στείλουμε στρατεύματα στην Ουκρανία
- BBC: Οι 5 λόγοι που ο Τραμπ δυσκολεύεται να λήξει τον πόλεμο στην Ουκρανία
- Κρίσιμη επικοινωνία Τράμπ-Πούτιν με...φόντο την Ουκρανία και ραγδαίες εξελίξεις
- Ευρωκοινοβούλιο: Οι αμυντικές προετοιμασίες της ΕΕ να είναι «παραπλήσιες με αυτές σε καιρό πολέμου»
- Η Ουκρανία λέει πως δέχτηκε πρόταση των ΗΠΑ για κατάπαυση του πυρός με τη Ρωσία