Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση «Λακκούβα» στο Τυμπάκι (φωτο)

mesaralive.gr  09 September, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση «Λακκούβα» στο Τυμπάκι (φωτο)

Αντιμέτωπο με τις ατελείωτες λακκούβες και τον καύσωνα, ήταν το προσωπικό του Δήμου και της ΔΕΥΑ Φαιστού για δύο μέρες στο Τυμπάκι, όπου πραγματοποιήθηκαν εργασίες.

Συγκεκριμένα την Δευτέρα και την Τρίτη, κάτω από υψηλές θερμοκρασίες, προσωπικό του Δήμου με την πολύτιμη βοήθεια προσωπικού της ΔΕΥΑΦ, έκλεισαν λακκούβες  στην είσοδο και έξοδο του Τυμπακίου, εντός της πόλης όπου υπήρχαν πάρα πολλά σημεία που παρουσίαζαν πρόβλημα, στο δρόμο του Λαγολιού, στο δρόμο της Καταλυκής καθώς και στο δρόμο του Καμηλαρίου σε μια μεγάλη τομή που είχε δημιουργηθεί στο οδόστρωμα.

Επίσης το προσωπικό του Δήμου κάλυψε με πίσσα μια μεγάλη λακκούβα που υπήρχε στον αύλειο χώρο του 3ου Δημοτικού Σχολείου Τυμπακίου, όπου έπαιζαν τα παιδιά με κίνδυνο να τραυματιστούν.

Συνολικά για την ολοκλήρωση της επιχείρησης «Λακούβα» στο Τυμπάκι, και τις δύο μέρες φορτώθηκε τέσσερις φορές το μεγάλο φορτηγό του Δήμου και τέσσερις φορές το μικρό φορτηγάκι της ΔΕΥΑΦ με πίσσα η οποία στρώθηκε.

Συντονιστές της επιχείρησης ήταν ο Αντιδήμαρχος Τυμπακίου κ. Νίκος Παπουτσάκης καθώς και ο Πρόεδρος του Τυμπακίου κ. Μανώλης Στυλιανάκης.

 

mesaralive.gr  09 September, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα