Ολοκληρώθηκε με επιτυχία  το 6ο Μαθητικό Φεστιβάλ Δήμου Γόρτυνας

mesaralive.gr  13 June, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία  το 6ο Μαθητικό Φεστιβάλ Δήμου Γόρτυνας

Επί σκηνής για το Αρχαίο Θέατρο!

Άλλο ένα Μαθητικό Φεστιβάλ Παραδοσιακής Μουσικής και Θεάτρου, ολοκληρώθηκε την Κυριακή με απόλυτη επιτυχία στον όμορφο χώρο της Αρχαίας Γόρτυνας. Το Μαθητικό Φεστιβάλ του Δήμου Γόρτυνας που πραγματοποιήθηκε από τις 8 έως τις 11 Ιουνίου κέρδισε και φέτος τις καλύτερες εντυπώσεις, με μαθητές και εκπαιδευτικούς να κερδίζουν το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου!

Μικροί και μεγάλοι μαθητές, υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών, παρουσίασαν θεατρικά και μουσικά δρώμενα, δίνοντας το δικό τους μήνυμα για την υιοθέτηση του Αρχαίου Θεάτρου της Γόρτυνας.  Το 6ο Μαθητικό Φεστιβάλ Δήμου Γόρτυνας ξεκίνησε την Πέμπτη 8 Ιουνίου όπου παρουσίασαν τα θεατρικά τους το Γυμνάσιο Αγίας Βαρβάρας και το Δημοτικό Σχολείο Αγίων Δέκα.

Ακολούθησαν την Παρασκευή 9 Ιουνίου τα Δημοτικά Σχολεία Στόλων και Πετροκεφαλίου, ενώ το Σάββατο επί σκηνής ανέβηκαν οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Βαγιωνιάς και του Δημοτικού Σχολείου Ζαρού. Η αυλαία του Φεστιβάλ, έπεσε με τους μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μοιρών και τους μαθητές του 3ου Δημοτικού Σχολείου Τυμπακίου να ανεβάζουν τις δικές τους θεατρικές παραστάσεις το απόγευμα της Κυριακής!!!

 

mesaralive.gr  13 June, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα