Ολυμπιακός: «Ξένοι διαιτητές ή δεν κατεβαίνουμε με ΠΑΟ!»

mesaralive.gr  16 February, 2019 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Ολυμπιακός: «Ξένοι διαιτητές ή δεν κατεβαίνουμε με ΠΑΟ!»

Η διοίκηση του μπασκετικού Ολυμπιακού εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία τονίζει ότι δεν πρόκειται να αγωνιστεί ξανά με τον Παναθηναϊκό εφόσον δεν υπάρχουν ξένοι διαιτητές. Επίσης απαγορεύει δια παντός την είσοδο στο ΣΕΦ στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.
Η ανακοίνωση: 
Κατόπιν των γεγονότων που διαδραματίστηκαν στο πλαίσιο του χθεσινού (13/02) αγώνα, η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός γνωστοποιεί τα ακόλουθα:
• Δηλώνουμε ότι, από εδώ και στο εξής, η ομάδα μας δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε οιονδήποτε αγώνα των εγχώριων διοργανώσεων εναντίον του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, χωρίς την παρουσία αποκλειστικά ξένων διεθνών διαιτητών. 
• Δηλώνουμε ότι, από εδώ και στο εξής, η ομάδα μας δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε οιονδήποτε αγώνα των εγχώριων διοργανώσεων εναντίον έτερων αντιπάλων και στον οποίο είτε θα έχει οριστεί είτε θα έχει κληρωθεί οιοσδήποτε από τους διαιτητές του χθεσινού αγώνα κ.κ. Αναστόπουλο, Μάνο και Παναγιώτου.
• Καλούμε τις αρμόδιες Αρχές να διερευνήσουν ενδελεχώς τα αίτια "κατάρρευσης" της στοιχηματικής απόδοσης που προβλεπόταν σε περίπτωση νίκης του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ κατά τον χθεσινό αγώνα και η οποία επήλθε, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ακριβώς μετά την ανακοίνωση των ορισθέντων διαιτητών από την Κ.Ε.Δ.
• Δηλώνουμε ότι, από εδώ και στο εξής, δεν θα επιτραπεί η είσοδος του Δ. Γιαννακόπουλου στο Σ.Ε.Φ., με οιαδήποτε ιδιότητα και εάν ο τελευταίος επιχειρήσει να προσέλθει.
Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός ΣΦΠ

 

mesaralive.gr  16 February, 2019 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ