Ολυμπιακός “οργασμός” ανακοινώσεων !

  18 June, 2019 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Ολυμπιακός “οργασμός” ανακοινώσεων !

Παίκτες του Ολυμπιακού και επίσημα οι Ούγκο Κάιπερς και Φιορίν Ντουρμισάι, με τους «ερυθρόλευκους» να συμπληρώνουν τετράδα ανακοινώσεων για σήμερα,αφού νωρίτερα ανακοινώθηκαν Σουντανί και Μπρούνο

Μεταγραφικό καρέ πραγματοποίησε σήμερα η ΠΑΕ Ολυμπιακός καθώς επισημοποίησε την απόκτηση του Βέλγου πρώην επιθετικού του Εργοτέλη Ούγκο Κάϊπερς, ενώ υπέγραψαν ακόμα στους ερυθρόλευκους ο διεθνής Έλληνας φορ, Φιορίν Ντουρμισάι, ο διεθνής Αλγερινός μεροσπιθετικός Χιλάλ Σουντανί και ο Βραζιλιάνος χαφ Μπρούνο Φελίπε…

Ούγκο Κάιπερς
Ο Κάιπερς είναι γεννημένος στις 07/02/1997 (με ύψος 1.85) και τη σεζόν 2017-2018 έπαιζε στον Εργοτέλη, με τον οποίο στη Football League σε 30 συμμετοχές σημείωσε 22 γκολ και αναδείχθηκε δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος, πίσω από τον Δημήτρη Μάνο που επίσης ανήκει στον Ολυμπιακό. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έμεινε ανενεργός διότι αρνήθηκε να πάρει μεταγραφή στην ΑΕΚ, με την οποία είχε δώσει τα χέρια ο Εργοτέλης. Το συμβόλαιό του με την ομάδα του Ηρακλείου τελείωνε στις 30 Ιουνίου 2019.

Φιορίν Ντουρμισάι
Ο Ντουρμισάι είναι γεννημένος στις 14/11/1996 (με ύψος 1.87) και πέρυσι με τον Πανιώνιο πέτυχε έντεκα γκολ σε 33 συμμετοχές. Στο παρελθόν ο διεθνής με την Εθνική Ελλάδας στράικερ έχει περάσει και από Καλλιθέα και Λαμία.

Μπρούνο Φελίπε
Η Λιντς ΛΑΣΚ πούλησε τον 25χρονο  στους Πειραιώτες περίπου 500.000 ευρώ. Έχοντας περάσει τον τελευταίο 1,5 χρόνο από τον Ατρόμητο, ο Λατινοαμερικανός γνωρίζει πολύ καλά τί σημαίνει ελληνικό ποδόσφαιρο και δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής. Σαφώς και καλείται να αγωνιστεί σε μια ομάδα με υψηλότερο επίπεδο και θα επιδιώξει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Πορτογάλου προπονητή των "ερυθρόλευκων". Με την ομάδα του Περιστερίου ο ύψους 1.80 εξτρέμ έκανε 45 συμμετοχές. Κατά τη θητεία του στους "κυανόλευκους" έδειξε ότι το γκολ δεν είναι το δυνατό του σημείο, καθώς σημείωσε μόλις τέσσερα αυτόν τον 1,5 χρόνο. Απέδειξε, ωστόσο, πως είναι πολύ καλός στο ένας εναντίον ενός, ενώ είναι πολύ γρήγορος.

Χιλάλ Σουντανί
Ο Σουντανί γεννήθηκε στο Σιέφ στις 25 Νοεμβρίου του 1987 και ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα της γενέτειρας πόλης του. Το 2011 ήλθε στην Ευρώπη για την Γκιμαράες και το 2013 τον απέκτησε η Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Με τη φανέλα της κροατικής ομάδας τέθηκε αντιμέτωπος με τον Ολυμπιακό στους ομίλους του Champions League. Μετράει 49 συμμετοχές και 22 γκολ με την Εθνική ομάδα της Αλγερίας. Την σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Σουντανί στην Championship μέτρησε έξι εμφανίσεις και σημείωσε δυο τέρματα με τη φανέλα της Νότιγχαμ, αντιμετωπίζοντας προβλήματα τραυματισμών, τα οποία θέλει ν' αφήσει πίσω του και να κάνει restart. Σημειώνεται ότι ο Σουντανί δεν έρχεται ως δανεικός από τη Φόρεστ, ενώ να τονιστεί πως είναι 49 φορές διεθνής με την εθνική Αλγερίας, μετρώντας 22 γκολ.

 

  18 June, 2019 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα