Ομιλία του Δημήτρη Καζάκη στις Μοίρες

mesaralive.gr  16 May, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Ομιλία του Δημήτρη Καζάκη στις Μοίρες

Φωτο: epam-patras.net

Με ομιλία στις Μοίρες, κλείνει την εβδομαδιαία περιοδεία του που ξεκίνησε στις 12 του μήνα και ολοκληρώνεται στις 17, το ιδρυτικό μέλος του Ε.ΠΑ.Μ και οικονομολόγος, Δημήτρης Καζάκης.

Ο κ. Καζάκης συνοδευόμενος από  κλιμάκιο του Ε.ΠΑ.Μ. αποτελούμενο από τον Α΄ Συντονιστή της Πολιτικής Γραμματείας, Θέμη Συμβουλόπουλο, τον Β΄ Συντονιστή, Γιάννη Αθανασιάδη, και τον πρώην συντονιστή της Πολιτικής Γραμματείας, στρατηγό ε.α. Δημήτρη Κυπριώτη, περιοδεύει με ομιλίες – συζητήσεις  με θέμα το εθνικό νόμισμα και λύσεις στο οικονομικό αδιέξοδο της χώρας.

Πριν από την ομιλία στις Μοίρες την Κυριακή 17 Μαΐου στις 19.30 στο Δημαρχείο Φαιστού, ο κ. Καζάκης θα μιλήσει την Παρασκευή 15 Μαΐου στις 19.30 στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, ενώ το Σάββατο 16 Μαΐου στις  18.00 θα μιλήσει στο Ξενοδοχείο ΙΤΑΝΟΣ στη Σητεία.

«Το Ε.ΠΑ.Μ. παραμένοντας πιστό στις θέσεις και στα προστάγματά του, σε όλη την περίοδο της κρίσης που μαστίζει τη χώρα μας πιστεύει ότι η μόνη λύση από αυτό το αδιέξοδο είναι η επιστροφή στο εθνικό νόμισμα ως πράξη ανάκτησης της εθνικής μας κυριαρχίας και απεξάρτησης από ντόπιους και ξένους επικυρίαρχους καθώς και η διαγραφή ενός χρέους που ούτε το δημιούργησε ο Ελληνικός λαός ούτε δαπανήθηκε προς όφελος του» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Τομέα Ε.ΠΑ.Μ. Κρήτης.

 

mesaralive.gr  16 May, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα