Όμορφες καλοκαιρινές βραδιές στο Θέατρο του Πετροκεφαλίου!

  24 July, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Όμορφες καλοκαιρινές βραδιές στο Θέατρο του Πετροκεφαλίου!

Σήμερα «Η Νεράιδα και το Παλικάρι» στο Θέατρο του χωριού

Την Θεατρική Παράσταση «Η Νεράιδα και το Παλικάρι», ανεβάζει φέτος η Θεατρική Ομάδα του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Αγίας Βαρβάρας! Σε σκηνοθεσία Μάνου Ζερβάκη, Διασκευή της Θεατρικής Ομάδας και Μουσική Επιμέλεια Ιάκωβου Ζαχαριάκη. Η Θεατρική Παράσταση ανεβαίνει  σήμερα Τρίτη 24 Ιουλίου στο Πετροκεφάλι μια διοργάνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Πετροκεφαλίου  με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Κρήτης. Η Θεατρική Παράσταση ξεκινά τις 21:00 στον όμορφο και ανανεωμένο χώρο του Ανοιχτού Θεάτρου Πετροκεφαλίου με είσοδο ελεύθερη για το κοινό!

 

 Και τον Αύγουστο

Θεατρική παράσταση ανεβαίνει στο Πετροκεφάλι και στις 10 Αυγούστου! Στο θέατρο του Πετροκεφαλίου ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τον «Καπετάν Μιχάλη» του Νίκου Καζαντζάκη με είσοδο δωρεάν για το κοινό. Πρόκειται για μια συνδιοργάνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Πετροκεφαλίου, της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Φαιστού!

Και βέβαια οι εκδηλώσεις στο Θέατρο του Πετροκεφαλίου συνεχίζονται με του Χορωδούς του Νότου που θα παρουσιάσουν τη συναυλία τους στις 30 Αυγούστου!

 

  24 July, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα