OΠΕΚΕΠΕ: Στους λογαριασμούς (κάποιων) αγροτών ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ  οι επιδοτήσεις

  22 December, 2023 ΑΓΡΟΤΙΚΑΑΡΘΡΑ
OΠΕΚΕΠΕ: Στους λογαριασμούς (κάποιων) αγροτών ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ  οι επιδοτήσεις

Ύστερα από το μπάχαλο του τελευταίου 48ωρου και το θρίλερ από τον ΟΠΕΚΕΠΕ αν και πότε θα μπουν οι επιδοτήσεις τελικά το απόγευμα της Παρασκευής άρχισαν να φαίνονται τα λεφτά στους λογαριασμούς των δικαιούχων στην Τράπεζα Πειραιώς. 

Οι δικαιούχοι που διατηρούν τραπεζικό λογαριασμό σε άλλες Τράπεζες ίσως αντιμετωπίσουν το πρόβλημα του βαλέρ και να μην μπορέσουν να δουν ή να σηκώσουν από τα ΑΤΜ τα λεφτά τους σήμερα αφού ενδεχομένως χρειαστεί να μεσολαβησει μια εργάσιμη μέρα. Η πρώτη εργάσιμη ημέρα εν όψει είναι η 27η Δεκεμβρίου. Έτσι δεν αποκλείεται οι δικαιούχοι μέσω άλλων Τραπεζών να δουν λεφτά από Τετάρτη ή Πέμπτη.

Πιο συγκεκριμένα, λόγω του βαλέρ των τραπεζών, ναι μεν θα προλάβει η κυβέρνηση και ο ΟΠΕΚΕΠΕ να πληρώσουν τους παραγωγούς που έχουν λογαριασμούς στην Τράπεζα Πειραιώς, πλην όμως οι υπόλοιποι στις άλλες τράπεζες, θα δουν "το χρώμα του χρήματος" όχι πριν από την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου!

Oι περισσότεροι δικαιούχοι δεν πρόκειται να δουν το χρώμα του χρήματος πριν τις 28 Δεκεμβρίου, παρά μόνο όσοι έχουν λογαριασμό στην τράπεζα Πειραιώς.


Τι φταίει; Πληροφορίες θέλουν τον ΟΠΕΚΕΠΕ να επικαλείται τεχνικό πρόβλημα ως αιτία της αδικαιολόγητης καθυστέρησης.  

Το μόνο σίγουρο είναι πως η οργή και η αγανάκτηση ξεχειλίζει από τους χιλιάδες αγροτοκτηνοτρόφους που περίμεναν πως και πως τα όποια... χρήματα των επιδοτήσεων είτε για να περάσουν τις γιορτές είτε για να καλύψουν τρύπες.

 

  22 December, 2023 ΑΓΡΟΤΙΚΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα