Όπλα και παραβάσεις περί ζωοκλοπής, τους «φόρεσαν» χειροπέδες

mesaralive.gr  09 November, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Όπλα και παραβάσεις περί ζωοκλοπής, τους «φόρεσαν» χειροπέδες

Στη σύλληψη δύο αντρών ηλικίας 63 και 31 ετών, καθώς και ενός 19χρονου αλλοδαπού, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της νομοθεσίας περί όπλων και της νομοθεσίας περί ζωοκλοπής, προχώρησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς σε Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Αρχανών – Αστερουσίων.

Να σημειωθεί ότι μετά από έλεγχο από τους αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, στο  ποιμνιοστάσιο ιδιοκτησίας του 63χρονου και του 31χρονου, διαπιστώθηκαν παραβάσεις της Αστυνομικής Διάταξης περί ζωοκλοπής.

Στη συνέχεια ακολούθησε έρευνα σε αποθηκευτικό χώρο του ποιμνιοστασίου όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :

  • κυνηγετικό όπλο (δίκαννο) για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, την 15.08.2013 από 64χρονο ημεδαπό,
  • 43 φυσίγγια και 10 κάλυκες κυνηγετικού όπλου,
  • 4 κροτίδες και
  • μαχαίρι με μήκος λάμας 18cm.

Επιπλέον, οι συλληφθέντες απασχολούσαν ως εργαζόμενο στο ποιμνιοστάσιο τους, 19χρονο αλλοδαπό υπήκοο Αλβανίας, ο οποίος στερείται ταξιδιωτικών εγγράφων και συνελήφθη προκειμένου να εφαρμοστεί σε βάρος του, η  διαδικασία διοικητικής απέλασης του, από την χώρα.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Πύργου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

 

mesaralive.gr  09 November, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα