Οργανωμένη δράση για τα αδέσποτα στο Δήμο Αρχανών Αστερουσίων

mesaralive.gr  03 June, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Οργανωμένη δράση για τα αδέσποτα στο Δήμο Αρχανών Αστερουσίων

Φωτο: filozoiki.gr

Σε μια σημαντική δράση σχετικά με τα αδέσποτα ζώα προχωρεί ο Δήμος Αρχανών Αστερουσίων.

Συγκεκριμένα, ο δήμος μεριμνεί για την   περισυλλογή και την διαχείριση των αδέσποτων ζώων.

Μετά την περισυλλογή τα αδέσποτα ζώα του δήμου θα περνούν από κτηνιατρικό έλεγχο και θα τους γίνεται έλεγχος και μια σειρά από απαραίτητες ενέργειες προκειμένου  να επιστρέφουν στο φυσικό τους περιβάλλον υγιή και επιπλέον με σήμανση για να μπορούν να  ελεγχθούν.

Συγκεκριμένα τα ζώα θα περισυλλέγονται και θα εμβολιάζονται, θα στειρώνονται και θα γίνεται και σήμανσή τους με ειδικά τσιπ.

Οι ανωτέρω ενέργειες θα γίνονται σε κτηνιατρείο, σε κάθε  αδέσποτο ζώο. Η εργασία θα καλυφθεί από έσοδα του Δήμου και από τον Κ.Α. 70-6162.001

 

Απευθείας ανάθεση

Στα πλαίσια αυτά, ο Δήμος Αρχανών Αστερουσίων σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι προτίθεται να προβεί στην ανάθεση της παραπάνω εργασίας προϋπολογισμού 2.460,01 ευρώ, με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.

«Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται όπως καταθέσουν την οικονομική προσφορά τους σε σφραγισμένο φάκελο στο γραφείο Πρωτοκόλλου του Δήμου (Δημαρχείο Αρχανών – Αστερουσίων στα Πεζά και θα πρέπει να διαθέτουν Πιστοποιητικό του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου που να φαίνεται το επάγγελμα τους και ότι είναι εγγεγραμμένοι σε αυτό , σύμφωνα με το άρθρο  5 της υπ ́ αρ. 46/2015 μελέτης του Τμήματος Έργων Υποδομής του Δήμου Αρχανών - Αστερουσίων.

Πληροφορίες θα παρέχονται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο τηλέφωνο 2813 401121 ( Λυδάκη Άννα, Τμήμα Έργων Υποδομής του Δήμου Αρχανών – Αστερουσίων.»

 

mesaralive.gr  03 June, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα