Οργανώνονται οι επαγγελματίες της Μεσαράς για την απεργία της Πέμπτης

mesaralive.gr  09 November, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Οργανώνονται οι επαγγελματίες της Μεσαράς για την απεργία της Πέμπτης

ΦΩΤΟ: left.gr

Την συμμετοχή του Συλλόγου στην Γενική Πανελλαδική Απεργία στις 12 Νοεμβρίου με κλείσιμο των καταστημάτων, αποφάσισε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Δήμου Φαιστού.

Μεταξύ άλλων σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται «τα αντιλαϊκά μέτρα δεν έχουν τελειωμό. Χαράτσια, οφειλές σε Τράπεζες, ΟΑΕΕ, Εφορία . Σειρά έχουν νέοι αντιλαϊκοί νόμοι που προβλέπει το 3ο μνημόνιο .Ο κατήφορος δεν έχει  τέλος .
          Η νέα κυβέρνηση υλοποιεί ταχύτατα τις κατευθύνσεις της Ε.Ε. και της απαιτήσεις των μονοπωλίων , των βιομηχάνων ,των τραπεζιτών ,των εφοπλιστών και των  μεγαλέμπορων.

Την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου αντιστεκόμαστε ,κλείνουμε τα μαγαζιά μας συμμετέχουμε στις κινητοποιήσεις  :

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ

Κατάργηση του 26%.
ΟΧΙ στην αύξηση της προκαταβολής και του Φ.Π.Α Κάτω τα χέρια από τις συντάξεις. Καμία μείωση κύριας και επικουρικής σύνταξης.. Αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης στον ΟΑΕΕ.
Κατάργηση των νόμων που επιταχύνουν κατασχέσεις και πλειστηριασμούς.
Κατάργηση του ΕΝΦΙΑ  και του τέλους επιτηδεύματος .
ΟΧΙ στις ρυθμίσεις που απελευθερώνουν επαγγέλματα προς όφελος των Μονοπωλίων».

 

Κινητοποίηση και στο Τυμπάκι

Στο μεταξύ, στα πλαίσια της απόφασης που πήρε το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Δ. Φαιστού, πραγματοποιείται και η σχετική ενεργοποίηση στο Τυμπάκι. Ήδη επαγγελματίες της περιοχής, έχουν δημιουργήσει μια επιτροπή η οποία ενημερώνει τους καταστηματάρχες και εμπόρους για την απεργία της Πέμπτης, προκειμένου να υπάρχει συμμετοχή και να μην ανοίξουν τα μαγαζιά την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου, ημέρα της Γενικής Πανελλαδικής Απεργίας.

 

mesaralive.gr  09 November, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα