Σήμερα η πορεία διαμαρτυρίας για τα γεγονότα στο Τυμπάκι-Σε ετοιμότητα η Αστυνομία

  09 September, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Σήμερα η πορεία διαμαρτυρίας για τα γεγονότα στο Τυμπάκι-Σε ετοιμότητα η Αστυνομία

Παγκρήτια μάζωξη σήμερα με αφορμή τις συμπλοκές που σημειώθηκαν το τελευταίο διάστημα στην περιοχή ανάμεσα σε ντόπιους και μετανάστες

Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές αρχές του Ηρακλείου η μέσω Facebook συγκέντρωση και πορεία  που προετοιμάζεται με τελικό προορισμό το Τυμπάκι.

Η πρόσκληση που έγινε μέσω του Facebook είναι για σήμερα Τετάρτη και ο στόχος των διοργανωτών είναι η κινητοποίηση αυτή με κατάληξη το Τυμπάκι, να έχει Παγκρήτιο χαρακτήρα.

Πληροφορίες  αναφέρουν ότι οι συμμετέχοντες θα βρεθούν υπό ασφυκτικό αστυνομικό κλοιό καθώς, με βάση το σχεδιασμό, ισχυρότατες αστυνομικές δυνάμεις, ένστολες και μη, θα βρεθούν από πολύ νωρίς αύριο σε σημεία-κλειδιά, με επιμερισμένους ρόλους. «Είμαστε δυνατοί, είμαστε οργανωμένοι, δε θα επιτρέψουμε να γίνει το παραμικρό έκτροπο» διαμηνύουν υψηλόβαθμοι αξιωματικοί.

Οι αστυνομικές αρχές θέλουν στην περιοχή να επικρατήσει ηρεμία και η παρουσία τους εδώ και μέρεςείναι ιδιαίτερα έντονη ειδικά τις απογευματινές και βραδινές ώρες. 

Η συμμετοχή στην πορεία που αναμένεται να είναι μαζική θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα και θα κορυφωθεί με την άφιξη των διαδηλωτών στο Τυμπάκι.

με πληροφορίες απο cretalive.gr

 

  09 September, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα