Οριστικά εκτός αποστολής οι Μανωλάς, Σωκράτης, Σάμαρης!

  04 October, 2019 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Οριστικά εκτός αποστολής οι Μανωλάς, Σωκράτης, Σάμαρης!

Ο Τζον Φαν΄τ Σιπ ανακοίνωσε  την αποστολή της εθνικής για τα προσεχή ματς των προκριματικών του EURO 2020, με Ιταλία (Ρώμη, 12/10) και Βοσνία (ΟΑΚΑ, 15/10), επιβεβαιώνοντας τις διαρροές ότι πρόκειται να «κόψει» μεγάλα ονόματα. Εκτός της 25άδας που ανακοίνωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός έμειναν οι Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Κώστας Μανωλάς και Ανδρέας Σάμαρης, ο Κώστας Μήτρογλου δεν κλήθηκε ούτε αυτή τη φορά, ενώ εκτός κλήσεων βρίσκεται και ο Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος όμως είχε ήδη γνωστοποιήσει την απόφασή του να αποσυρθεί από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.
Στον αντίποδα, νέα πρόσωπα αποτελούν ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Σωκράτης Διούδης, και ο αμυντικός της Άλκμααρ, Παντελής Χατζηδιάκος, ενώ επιστρέφουν μετά από αρκετό καιρό (και για πρώτη φορά υπό τον Ολλανδό προπονητή) οι Μπακασέτας, Λαμπρόπουλος, Δώνης, Ρέτσος και Γαλανόπουλος.
Με δήλωσή του στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ, ο ομοσπονδιακός τεχνικός θέλησε να δώσει εξηγήσεις για τις επιλογές του, ξεκαθαρίζοντας ότι έχει ήδη αρχίσει ο σχεδιασμός της επόμενης ημέρας, με στόχο το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Ο Φαν΄τ Σιπ πρόσθεσε πάντως ότι κανείς δεν χάνει οριστικά τη θέση του στην εθνική ομάδα και ζήτησε χρόνο, υποστήριξη και εμπιστοσύνη.
 

 

  04 October, 2019 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα