Τυμπάκι: Σήμερα η πρώτη αιμοδόσία της χρονιάς

  14 January, 2022 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Τυμπάκι: Σήμερα η πρώτη αιμοδόσία της χρονιάς

Αναλυτικά η ενημέρωση:

Αγαπητοί αιμοδότες, Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά, γεμάτη με υγεία, αγάπη και όνειρα!

Κάθε χρόνο η περίοδος των Χριστούγεννων και ειδικότερα η περίοδος του χειμώνα που ακολουθεί, είναι από τις πιο κρίσιμες στιγμές για τα νοσοκομεία της χώρας μας!
Οι φορείς συντονισμού των αιμοδοσιών στην Ελλάδα, δεν σταματούν ποτέ να τονίζουν το πόσο σημαντικό είναι να δίνουμε σταθερά και συντονισμένα αίμα καθώς οι ανάγκες μας σαν χώρα, δεν λιγοστεύουν και δεν σταματούν ποτέ!
Οι εθελοντές μας έχουν στηρίξει και στηρίζουν εμπράκτως τις προσπάθειές μας για τις αιμοδοσίες που συνεχώς διοργανώνουμε, ενώ δηλώνουν το παρών συνεχώς!
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τυμπακίου, συμμετέχοντας σε μία κοινή πορεία δράσεων με το Περιφερειακά Νοσοκομεία του Νομού Ηρακλείου και όλων των αρμόδιων φορέων, προσκαλεί τους εθελοντές αιμοδότες σε μία ακόμα αιμοδοσία την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022 στο Τυμπάκι, την πρώτη αιμοδοσία για το νέο έτος! Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στην Κεντρική Λεωφόρο Τυμπακίου, έναντι του πρώην καταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στο διάστημα 09:00-13:00.
Λόγω πολύ αυστηρών μέτρων ελέγχου, οι εθελοντές προτείνεται να κλείσουν το ραντεβού τους καλώντας στο τηλέφωνο 6986859051 με την υπεύθυνη συντονίστρια της αιμοδοσίας, κα.Σαϊτη Ιωάννα.
Παρακαλούνται οι εθελοντές αιμοδότες που ενδιαφέρονται και δύνανται να συμμετάσχουν, όπως δηλώσουν άμεσα συμμετοχή!
Είναι ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΟΥΜΕ ότι λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων πρέπει να διατηρηθούν στο ακέραιο και με απόλυτη ευλάβεια ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ COVID!!!
Σήμερα, η ανάγκη για αίμα είναι σημαντικότερη από ποτέ!
Δίνοντας αίμα, δίνεις ζωή!
Δέκα λεπτά από τον χρόνο σας αρκούν!
Μπορεί για κάποιον να είναι σημαντικό... και σήμερα, είναι ακόμα πιο ΠΟΛΥ!
Σας περιμένουμε!

Με εκτίμηση και ευχές για μία πολύ όμορφη χρονιά.
Πολιτιστικός Σύλλογος Τυμπακίου
 

 

  14 January, 2022 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα