“Πάγωσε” η ΕΛ.ΑΣ: Λαθρέμποροι όπλων Ειδικοί Φρουροί - Οι δύο στην Κρήτη

mesaralive.gr  05 April, 2016 ΚΟΣΜΟΣ
“Πάγωσε” η ΕΛ.ΑΣ: Λαθρέμποροι όπλων Ειδικοί Φρουροί - Οι δύο στην Κρήτη

"Παγωμένη" η οικογένεια της Ελληνικής Αστυνομίας από τα αποτελέσματα των ερευνών της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων αλλά και από τις νομικές συνακροασεις που οδήγησαν σε τέσσερις συλλήψεις Ειδικών Φρουρών σε Αττική και Κρήτη ως μέλη λαθρεμπορίας όπλων.

Τέσσερις Ειδικοί Φρουροί εκ των οποίων δύο υπηρετούσαν στη ΔΙΑΣ Αθηνών και οι άλλοι δύο σε Υπηρεσίες του Ρεθύμνου και των Χανίων συνελήφθησαν από τη ΔΕΥ με την κατηγορία ότι προμήθευαν όπλα- από το εξωτερικό -σε δίκτυα ποινικών και μελών εγκληματικών οργανώσεων.
Σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές κλιμάκιο της ΔΕΥ συνέλαβε ενώ είχαν επιστρέψει με πλοίο της γραμμής στον Πειραιά, τους Ειδικούς Φρουρούς της ΔΙΑΣ καθώς μετέφεραν σάκο με όπλα, στο Μετρό της Ηλιούπολης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του nantiareport οι δύο Ειδικοί Φρουροί συγκάτοικοι σε σπίτι σε περιοχή της Νοτιοανατολικής Αττικης υπηρετούσαν στη ΔΕΛΤΑ και με τη διάλυση της ομάδας ο ένας μετακινήθηκε στη ΔΙΑΣ, ενώ ο δεύτερος στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ.
Σε έρευνα στο σπίτι του Ειδικού Φρουρού στην Κρήτη ο οποίος από τις συνακροασεις αποδίδεται ως εγκέφαλος του δικτύου λαθρεμπορίας όπλων, βρέθηκε μεταξύ άλλων να κατέχει ποσότητα αναβολικών.

 

 

ΠΗΓΗ: ekriti.gr

 

mesaralive.gr  05 April, 2016 ΚΟΣΜΟΣ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα