Πάιατ και Παναγιωτόπουλος στη Σούδα

  13 June, 2020 ΑΡΘΡΑ
Πάιατ και Παναγιωτόπουλος στη Σούδα

Στη Σούδα βρεθηκαν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος και ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα, Τζέφρι Πάιατ. Όπως είχε επισημάνει το newshub.gr πρόκειται για μια επίσκεψη με πολλούς συμβολισμούς, η οποια χαρακτηρίζεται κρίσιμη, ενόψει και του επικείμενου ταξιδιού του Υπουργού στις ΗΠΑ τις επόμενες μέρες.

Ο Αμερικανός πρέσβης κ. Πάιατ ειχε πραγματοποιήσει επίσκεψη στην αμερικανική βάση στον κόλπο της Σούδας και αφού είχε συναντηθεί με το προσωπικό, ειχε περιηγηθεί σε εγκαταστάσεις στην Αμερικανική Διευκόλυνση του ΝΑΤΟ, και ειχε επιβιβαστεί στο υποβρύχιο πυραύλων της τάξης του Οχάιο.

Σημερα ήρθε ξανά, συνοδεία του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, στρατηγού, Κωνσταντίνου Φλώρου και του αρχηγού του ΓΕΝ, αντιναύαρχου, Στυλιανου Πετράκη ΠΝ.

Οι άνδρες προχώρησαν σε έλεγχο μιας σειράς από έργα στο στρατιωτικό λιμάνι, παρακολούθησαν επίδειξη των ΟΥΚ και πραγματοποίησαν αυτοψία στις εγκαταστάσεις.

Πρόκειται για μια επίσκεψη που σχετίζεται και με το σχέδιο «Ειρήνη», για το οποίο ακούγεται ότι θα ενεργοποιηθεί το λιμάνι της Σούδας, όπως είχε γράψει το newshub.gr. 

 

  13 June, 2020 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα