«Παιχνίδια στην Άμμο» από τον Π.Σ. Τυμπακίου

mesaralive.gr  07 August, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
«Παιχνίδια στην Άμμο» από τον Π.Σ. Τυμπακίου

Θέλετε να κερδίσετε ένα εισιτήριο στην μαγεία, στο γέλιο και στην περιπέτεια;

Πανεύκολο! Αρκεί να συμπληρώσετε την αίτηση συμμετοχής στα Παιχνίδια στην Άμμο που διοργανώνει στις 21 και 22 Αυγούστου ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τυμπακίου!

Οι αιτήσεις "κλείνουν" την Δευτέρα 10 Αυγούστου στις 23:59!

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τυμπακίου «Η αναζήτηση ξεκινάει την Παρασκευή 21 Αυγούστου στις 4 το απόγευμα ενώ η πρώτη μέρα θα λήξει (εκτός απροόπτου) στις 22:00. Το Σάββατο η αναζήτηση ξεκινάει στις 4 το απόγευμα ενώ θα λήξει με την ολοκλήρωση όλων των αποστολών από όλες τις ομάδες (υπολογίζεται περίπου στις 22:00).

Οι οδηγίες είναι πολύ απλές!

1) Δηλώστε αυστηρά 10 άτομα για την ομάδα σας! (όνομα και επίθετο)

2) Δηλώνετε αμέσως τον αρχηγό σας! Ο αρχηγός είναι αυτός ο οποίος θα παίρνει τις αποστολές και τις δοκιμασίες, θα διαλέγει τα άτομα που θα παίζουν και θα φέρνει τα τελικά αποτελέσματα της ομάδος του στην γραμματεία! Υπάρχει μόνο ένας περιορισμός! Ο αρχηγός, απαγορεύεται να φύγει από την έδρα της ομάδος του η οποία θα είναι υποχρεωτικά μέσα στον χώρο των Αθλητικών Εγκαταστάσεων Καταλυκής του Πολιτιστικού Συλλόγου Τυμπακίου. Εάν φύγει, η εκάστοτε αποστολή που λαμβάνει χώρα ΜΗΔΕΝΙΖΕΤΑΙ!

3) Δεν υπάρχει όριο ηλικίας, αλλά πρέπει να υπάρχει τουλάχιστον ένας ενήλικας ανά πέντε άτομα (αν η ομάδα σας είναι π.χ, 10 άτομα, τουλάχιστον οι 2 πρέπει να είστε ενήλικες)

4) Θα χρειαστεί ένα mail και ένα κινητό τηλέφωνο (κατά προτίμηση του Αρχηγού σας) για να ενημερωθείτε για την διαδικασία και τα υλικά που πρέπει να έχετε μαζί σας κατά την διάρκεια της εξερεύνησης).

5) Οι αιτήσεις "κλείνουν" την Δευτέρα 10 Αυγούστου στις 23:59! Ο χρόνος είναι περιορισμένος για να γίνουν οι απαραίτητες προετοιμασίες! Την Τρίτη 11 Αυγούστου, όλες οι ομάδες θα ενημερωθούν τηλεφωνικά αλλά και με mail για την συνάντηση μας! Πρέπει να παρευρεθεί τουλάχιστον ένα άτομο από την κάθε ομάδα!

6) Μετά την λήξη του παιχνιδιού και την ανακήρυξη των νικητών, θα υπάρξει έπαθλο για τις 3 πρώτες ομάδες.

7) Η κάθε ομάδα πρέπει να έχει ένα λάβαρο (σημαία με το σύμβολο και το όνομα της επάνω) το οποίο θα είναι συνεχώς στο "σπίτι" της στις εγκαταστάσεις Καταλυκής! Οι παίχτες κάθε ομάδας πρέπει να είναι ομοίως ντυμένοι με το σύμβολο τους και το όνομα της ομάδος του ΕΥΔΙΑΚΡΙΤΟ! Ο όρος αυτός είναι απαράβατος! Για τις στολές των ομάδων σας, η επιβάρυνση είναι των παιχτών!

Αυτοί, φίλοι μας, είναι οι βασικοί κανονισμοί! Θα ενημερωθείτε σύντομα για την πρώτη μας συνάντηση!

Ετοιμαστείτε!».

Για συμμετοχές στο "Παιχνίδια στην Άμμο 2015" πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:

http://goo.gl/forms/yXzrrJtZV2

 

mesaralive.gr  07 August, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα