Παίρνει μέτρα ο Δήμος για τη μίνι χωματερή βόρεια του Τυμπακίου

mesaralive.gr  09 August, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Παίρνει μέτρα ο Δήμος για τη μίνι χωματερή βόρεια του Τυμπακίου

Φωτο: mesaralive.gr

Τέλος στην εφιαλτική κατάσταση που επικρατεί τον τελευταίο καιρό σε συγκεκριμένο σημείο Βόρεια του Τυμπακίου με τον δρόμο να έχει μετατραπεί σε μίνι χωματερή, επιχειρεί να βάλει ο Αντιδήμαρχος Τυμπακίου και ο Πρόεδρος της ΔΚ Τυμπακίου.

Πρόκειται για ένα θέμα (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) με το οποίο το mesaralive.gr έχει ασχοληθεί πολλές φορές, επισημαίνοντας μάλιστα ότι το σημείο αν και καθαριζόταν, δεν έμενε για πολλές ώρες χωρίς σκουπίδια (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ).  Πριν λίγες μέρες μάλιστα είχαμε καλέσει τους αρμόδιους να επιλυφθούν δίνοντας λύση στο σοβαρό αυτό πρόβλημα (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) Το γεγονός πάντως ότι οι κάδοι όλοι από την συγκεκριμένη οδό θα μεταφερθούν εκτός πόλης,  ενδέχεται να δημιουργήσει πρόβλημα σε άτομα που δεν έχουν αυτοκίνητο αλλά και σε  ηλικιωμένους που δεν μπορούν να μεταφέρουν σε μεγάλη απόσταση τα σκουπίδια τους....Μήπως να το δουν οι υπεύθυνοι και αυτό το θέμα; 

 

Η ανακοίνωση

Σε κοινή ανακοίνωση του Αντιδημάρχου κ. Χ. Κουτεντάκη και του Προέδρου του Τυμπακίου κ. Εμμ. Στυλιανάκη,  ενημερώνονται οι κάτοικοι  ότι όλοι οι κάδοι κατά μήκος της οδού Ε. Μαρακομιχελάκη θα μεταφερθούν έξω από τα όρια της πόλης , προειδοποιώντας  για την επιβολή προστίμων σε όσους ρυπαίνουν.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Επειδή κάποιοι κάτοικοι του Τυμπακίου παίρνουν τα σκουπίδια του σπιτιού τους, μεταφέροντάς τα συνήθως με τα αυτοκίνητά τους και διατρέχοντας την οδό  Εμμ. Μαρακομιχελάκη (βόρεια παράλληλο του κεντρικού δρόμου του Τυμπακίου) τα απορρίπτουν στους πρώτους κάδους που θα συναντήσουν αδιαφορώντας άν είναι πλήρεις σκουπιδιών, αφήνοντάς τα πολλές φορές κάτω από τους κάδους, μετατρέποντας τον χώρο γύρω από τους κάδους σε ανοιχτή χωματερή με ότι αυτό συνεπάγεται, αποφασίστηκε να μεταφερθούν όλοι οι κάδοι κατά μήκος της οδού Ε. Μαρακομιχελάκη έξω από τα όρια της πόλης.

Απαγορεύεται αυστηρά η απόριψη σκουπιδιών στο πεζοδρόμιο και στα άκρα του συγκεκριμένου δρόμου.

Σε όποιον συνεχίσει να ρίπτει σκουπίδια στα άκρα του συγκεκριμένου δρόμου θα επιβάλλεται σπό τον Δήμο Φαιστού πρόστιμο.

Παρακαλούμε τους κατοίκους του Τυμπακίου για τη συμμόρφωσή τους με τα παραπάνω.

 

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Δ.Ε. ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Κ. ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ

 

     ΚΟΥΤΕΝΤΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ                     ΣΤΥΛΙΑΝΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ".

 

mesaralive.gr  09 August, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα