Παίρνουν νερό από τις δημοτικές βρύσες στις Μοίρες και… αφήνουν σκουπίδια!

mesaralive.gr  23 April, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΥΓΕΙΑ
Παίρνουν νερό από τις δημοτικές βρύσες στις Μοίρες και… αφήνουν σκουπίδια!

Η κακή νοοτροπία κάποιων να αφήνουν τα σκουπίδια τους όπου τους βολεύει, «φιγουράρει» και στις Δημοτικές Βρύσες των Μοιρών.

Σημεία τα οποία δημιουργήθηκαν για να παίρνει καθαρό νερό των Αστερουσίων ο κόσμος,  ωστόσο κάποιοι δεν σέβονται τίποτα.

Πλαστικά μπουκάλια, κουτάκια από αναψυκτικά, χαρτιά, μέχρι και ολόκληρες σακούλες σκουπιδιών, βλέπει κανείς στην Δημοτική Βρύση που βρίσκεται στο Κολυμβητήριο Μοιρών.

Το γεγονός ότι ακριβώς δίπλα υπάρχει ολόκληρος κάδος απορριμμάτων, φαίνεται να είναι «ψιλά γράμματα»  για τους ασυνείδητους. 

Όσον αφορά την Δημοτική Βρύση που βρίσκεται κοντά στις αποθήκες του Αγροτικού Συνεταιρισμού Μεσαράς, στάθηκε «τυχερή» αφού ευαισθητοποιημένος Μεσαρίτης πήρε δυο σακούλες τις οποίες και γέμισε με πλαστικά μπουκάλια και μεταλλικά κουτάκια αναψυκτικών και μπύρας.

Και να σκεφτεί κανείς ότι ο Σύλλογος ΑμεΑ Γονέων και Φίλων Νότιας Κρήτης «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» κάνει πραγματικό αγώνα για την συλλογή πλαστικών μπουκαλιών ώστε να αγοραστούν είδη που είναι αναγκαία για τα μέλη του….

Καλό θα είναι πάντως όλοι όσοι πηγαίνουν και γεμίζουν νερό από τις Δημοτικές Βρύσες να σέβονται το χώρο, να μην αφήνουν σκουπίδια και – γιατί όχι- να κάνουν παρατήρηση αν βλέπουν τέτοια φαινόμενα.

Επιτέλους επιβάλλεται να προσέχουμε τον τόπο μας.

 

mesaralive.gr  23 April, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΥΓΕΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα